Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

WEIDER - KREA-GENIC + PTK - 208 KAPSZULA (HG)

Új termék

Új generációs Krea-Genic® PTK-val!

Bővebb leírás

15 750 Ft‎

Egyéb információ

A többi kreatintól eltérően a Krea-Genic® 100%-a felszívódik és hasznosul az izmokban. Ez azt jelenti, hogy nem okoz vízvisszatartást a bőr alatt.

A víz az izomban lesz eltárolva, ezáltal nem leszünk puffadt-vizes kinézetűek, hanem a bőr alatti kevés víz miatt meglehetősen száraz fizikum lesz az eredmény.

Az egyedi hatásmechanizmus biztosítja, hogy kevesebb kreatin is elvégezze a munkát. A PTK (Phase Transfer Catalyst – szállítási-fázis katalizátor) megnyitja az izomsejteket és nagyobb oxigénellátottságot biztosít nekik, sokkal intenzívebb edzést tesz lehetővé. A Krea-Genic® erőt és izomtömeget is növel egyaránt, míg a PTK az izom-állóképességet javítja.

Adagolás:

1 adag (3 kapszula) naponta, edzés előtt, 6 hét után 2-4 hét szünet

Összetétel:

Egységenként (100 g)Adagonként (3 kapszula)RDA1 % / 3 kapszula
Energiatartalom256 kJ (61 kcal)13 kJ (3 kcal) 
Tápanyag   
Fehérje (protein)10,7 g0,6 g
Szénhidrát0,5 g0,1 g alatt
- ebből cukor0,2 g0,1 g alatt
Zsír1,7 g0,1 g alatt
- ebből telített zsírsav1,4 g0,1 g alatt
Rostanyag0,1 g alatt0,1 g alatt
Krea-Genic77 060 mg4 000 mg
- ebből Kreatin-monohidrát72 436 mg3 760 mg
- ebből Kreatin63 736 mg3 308 mg
PTK (Alginsav)1 025 mg53 mg
Ásványi anyag   
Nátrium1,27 g0,07 g

1 Az RDA (ajánlott napi bevitel) a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia érték százalékban kifejezve


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.