Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NOW - CREATINE MONOHYDRATE - 100% PURE POWDER - 600 G

Új termék

A NOW Foods Creatine Monohydrate egy gyógyszerészeti tisztaságú kreatin-monohidrát formula, mely a kreatin kiegészítés legtöbbet kutatott és bizonyított formája.

Bővebb leírás

6 900 Ft‎

Egyéb információ

A kreatin egy természetes molekula, mely kiemelt szerepet játszik az energiatermelés és raktározás folyamatában. Az emberi szervezetben az izom összehúzódás és így a fizikai munka alapja az ún ATP (adenozin-trifoszfát) molekula, mely nagy energiájú kötéseket tartalmaz, mely kötések felbomlása során energia szabadul fel. Ez a felszabaduló energia biztosítja az izom-összehúzódáshoz szükséges energia-mennyiséget. Az ATP e reakció során ADP-re (adenozindifoszfát) és egy foszfát molekulára hasad. A kreatin pedig itt válik kritikus tényezővé, lévén a szervezetben a kreatin kreatin-foszfát formájában tárolódik, melynek funkciója az, hogy regenerálja ezt az ADP molekulát, pontosabban átadja az ADP-nek az általa kötött foszfátot, így újra ATP-vé alakítva azt. A raktározott ATP mellet, tehát az izomzatban tárolt kreatin-foszfát szintje határozza meg, hogy mennyire leszünk képesek nagymértékű és azonnali erő- illetve teljesítmény kifejtésére!

Adagolás:

Keverj el egy púpozott teáskanállal (5 g) NOW® Creatine Monohydrate-t 3-5 dl vízben vagy gyümölcslében és fogyaszd azonnal! Az izmok kreatin raktárainak feltöltéséhez legalább öt napon át fogyassz napi 20-30 gramm (0,3 gramm testsúlykilógramm) NOW® Creatine Monohydrate t, 5 grammos adagonként elosztva a nap folyamán. Ezt követően fogyassz napi 5-10 grammot a kreatin készletek szinten tartásához.

Összetétel:

Serving Size: 1 Heaping Teaspoon (5.0 g)

Servings Per Container: 120

Amount Per Serving

% DV

Calories

15

 

Creatine Monohydrate

5.0 g (5,000 mg)

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: none

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.