Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - ALKALY-X - KRE-ALKALYN - 660 G (HG)

Új termék

Fejlett Kre-Alkalyn® kreatin teljesítményfokozó

Bővebb leírás

8 290 Ft‎

Egyéb információ

A KRE-ALKALYN egy szabadalmaztatott kreatin-fajta, amely „pH-helyes”, puffer-rendszerű formában tartalmazza a kreatint. A KRE-ALKALYN egy 12 feletti pH-értékű kreatin-termék, mivel egy szabadalmaztatott előállítási metódussal van szintetizálva, ami megváltoztatja pH-értékét. Ezzel az a cél, hogy stabilabbá, és a test számára hatékonyabban elérhetővé tegyék. A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. 

Az izomsejtek több kreatint képesek tárolni, mint amit napi étkezésekkel bevihet az ember, valamint amit a test maga elő tud állítani. Ha az étrendedet kiegészíted ALKALY-X-szel, izomzatod több kreatint fog tárolni. A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

Az ALKALY-X-ben megtalálható számos más, népszerű sport-étrendkiegészítő hatóanyag is, mint például az arginin és a taurin aminosavak, valamint a béta-alanin. A béta-alanin egy nem-esszenciális aminosav, amit az izomsejtek használnak a karnozin-szintéziséhez. A karnozin magas koncentrációban található a vázizomzatban, elsődlegesen a legerősebb, II-es típusú, gyors összehúzódásra képes izomrostokban. A karnozinszint növelése táplálékkiegészítéssel egy növekvő népszerűségnek örvendő gyakorlat tájékozott atléták és testépítők körében.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolás: 1 adag Alkaly-X italpor 500 ml vízben feloldva fogyasztandó edzés előtt vagy közvetlenül edzés után.

Összetétel:

Kiszerelés: 660 g – 20 adag
Egy adag: 33 g (3/4 adagolókanál)
 100 g33 g
Energiatartalom281,8 kcal93 kcal
 1184 kJ309,6 kJ
Szénhidrát69,7 g23 g
Ebből cukor24,2 g8 g
Zsír0 g0 g
Fehérje0 g0 g
Élelmi rost0 g0 g
Kre-Alkalyn®9090 mg3000 mg
Béta-alanin9090 mg3000 mg
L-arginin3030 mg1000 mg
Hozzáadott mátrix3045 mg1005 mg
(taurin, AKG (alfa-ketoglutarát-Ca), Bioperine®)

Málna-limonádé: Waxy maize (nagy molekulatömegű széndhidrát, keményítőből), dextróz, maltodextrin, Kre-Alkalyn® (pH-korrigált kreatin monohidrát), Béta-alanin, természetes és mesterséges aromák (málna, pink lemonade), L-arginin, taurin, étkezési sav (citromsav), édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), alfa-ketoglutarátkálcium, színezék (ponceau*), Bioperine®


Vérnarancs: Waxy maize (nagy molekulatömegű széndhidrát, keményítőből), dextróz, maltodextrin, Kre-Alkalyn® (pH-korrigált kreatin monohidrát), Béta-alanin, L-arginin, érkezési sav (citromsav), természetes és mesterséges aroma (vérnarancs), taurin, édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), színezékek (ponceau, orange gelb)*, alfa-ketoglutarát-kálcium, Bioperine®

Gyümölcspuncs: Waxy maize (nagy molekulatömegű széndhidrát, keményítőből), dextróz, maltodextrin, Kre-Alkalyn® (pH-korrigált kreatin monohidrát), Béta-alanin, L-arginin, taurin, természetes és mesterséges aromák (erdei gyümölcsök, málna), étkezési sav (citromsav), édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), alfa-ketoglutarátkálcium, Bioperine®, színezékek (karmozsin*, brillant blue)

*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.