Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWER TRACK - POWER CELL - ULTIMATE CREATINE TRANSPORT SYSTEM - 500 G (SI)

Új termék

A Power Cell egy egyedülálló kreatin transzport rendszer, mely összetevőinek köszönhetően a kreatin hatékonyságát akár 150-200%-al is növelheti.

Bővebb leírás

1 600 Ft‎

Egyéb információ

Amikor a kilencvenes évek elején megjelent a kreatin a testépítők körében, a legtöbben azt tapasztalták, hogy a kreatin szedését követően igen rövid időn belül jelentős erő- és izomnövekedés következett be. Viszont akadtak olyan testépítők is, akiknél a várt eredmény csak kis mértékben jelentkezett. Időközben több kutatás is folyt a kreatin hatékonyságának növelése érdekében, és rájöttek, hogy ha megemelkedik a szervezetben az inzulinszint, akkor a kreatin bejuttatása az izomzatba is jelentős mértékben javítható.

Az inzulinszint megemelésére legaklamasabb a legmagasabb glikémiás indexszel rendelkező szénhidrát, a dextróz. További tanulmányok kimutatták, hogy ha a kreatint magnéziummal együtt visszük be a szervezetbe, akkor a kreatin hatása tovább fokozható.

A Power Cell további két igen hatékony sejttérfogat növelő hatóanyagot tartalmaz. Az egyik az L-glutamine nevű aminosav, mely többféle módon segíti az izomnövekedést. A L-Glutamin, hasonlóan a kreatinhoz, vizet tart vissza a sejtekben és ezáltal növeli a nuklein sav termelést és a proteinszintézist, ami megfelelő edzéssel párosítva erő- és izomnövekedést eredményez.

A másik, szintén a kreatin hatékonyságát segítő hatóanyag a Taurine nevű aminosav. Intenzív edzés során nagymértékű taurinszint csökkenés figyelhető meg az izmokban, aminek következtében csökken a teljesítőképesség, és hamarabb kifáradunk. A taurin megfelelő pótlásával azonban mindez megelőzhető, valamint javítható a kreatin hatékonysága, így nagyobb lesz az állóképesség, és lényegesen megnő a szervezet energiaszintje.

A Power Cell a kreatin, L-glutamin, taurine, magnézium és dextróz mellett tartalmaz még 14 féle vitamint és ásványi anyagot, az edzés során megnövekedett vitaminigény pótlására.

Adagolás: Keverj 50g (három mérőkanálnyi) Power Cell-t 250ml vízbe. Fogyaszd azonnal.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.