Gyártók

 • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
 • Házhozszállítás 3-8 munkanap
 • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SIX STAR PRO NUTRITION - CREATINE X3 - 2,5 LBS - 1110 G (ND,HG)

Új termék

A Creatine 3X összetételét 3 kreatinforma adja, ezek együttes hatása stabilabb és intenzívebb a hagyományos kreatin monohidráténál. 

Bővebb leírás

6 000 Ft‎

Egyéb információ

professional-strength-creatine-top-banne

1. Hogyan használjam a Creatine X3-t a legeredményesebben? 

Naponta legalább egy adagot fogyassz, ideális esetben edzést követően. A maximális eredmények érdekében fogyassz két adagot: az egyiket reggel éhgyomorra, a következőt edzés után. Állóképességet növelő sportok esetén egy adagot kb. 1 órával edzés előtt, ideális esetben éhgyomorra. 

2. Milyen termékkel érdemes kombinálni a Six Star Creatine X3-t a jobb eredmények érdekében? 
A lehető legjobb izompumpát és transzportot a Creatine X3 és Professional Strength Nitric Oxide Overdrive kombinációja adja, és a Professional Strength Whey Protein teremti meg a legjobb környezetet a tiszta izomtömeg növekedéshez.  
Az állóképességet javító sportokban eredményes a  Creatine X3 és a Professional Strength Nitric Oxide Overdrive kombinációja: fokozza az oxigén bekerülését az izomsejtekbe.

3. Kreatin használatának befejeztével a felépített izomtömeget elveszítem? 
A korábbi kreatinformák a szervezet vizesedését okozták, és ez a hatás a kreatin elhagyásakor megszűnt. Ezt sokan tévesen az izomtömeg elveszítéseként értelmezték. Valójában ez csak vízveszteség általi súlycsökkenést jelentett, nem az izomtömeg leépülését. 

Adagolás: 1 mérőkanál 200-400 ml vízben feloldva azonnal edzés után

Egy adag tartalma (57g):

 • Kalória 200
 • Szénhidrát 43g 
  ebből cukor 42g
 • Kalcium  65mg
 • CreatineX3 Musclebuilding Matrix 8120 mg 
  Creatine Monohydrate 
  Creatine Phosphate 
  Creatine Pyruvate
 • Nitric Oxide Activator  
  L-Arginine 
  L-Arginin Pyroglutamate 
  L-Arginine HCI
 • Free Form BCAA Complex 
  L-Leucine 
  L-Isoleucine 
  L-Valine

További összetevők: Dextrose, Citric Acid, Natural & Artificial Flavors, Calcium Silicate, Gum Blend, Gum Acacia, Xanthan Gum, Citric Acid, Sucralose, Acesulfame-Potassium.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.