Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OLIMP SPORT NUTRITION - CREATINE XPLODE POWDER - 500 G (HG)

Új termék

HATFÉLE FEJLETT FORMÁJÚ KREATIN KOMBINÁCIÓJA!

 

Bővebb leírás

7 250 Ft‎

Egyéb információ

A Creatine Xplode megalkotása során a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerinti leghatékonyabb kreatin forma olyan kombinációját akartuk megalkotni mely az elérhető legnagyobb kreatin szaturációt indukál, így maximálisan kihasználjuk a kreatinban rejlő teljesítményfokozó és anabolikust potenciált!

A Creatine Xplode szám szerint 6 kreatin-analógot tartalmaz, olyan formában és arányban, melyek olyan sebességgel juttatnak szabad kreatint a véráramba, amire korábban semmilyen formula nem volt képes! A Creatine Xplode hatása tehát gyakorlatilag instant, és a bevételt követően szinte perceken belül dolgozni kezd!

A formulában található kreatin-formák a kreatin-malát, etil-észter, alfa-ketoglutarát, piruvát, citrát, és egy szabadalommal védett egyedülállóan hatékony forma a Creatine Magna Power. Ez a magas oktánszámú kreatin-mátrix az eltérő kreatin-formák eltérő kinetikájának köszönhetően az elérhető legnagyobb kreatin felszívódást, és minimális anyagcsere veszteséget (az inaktív kreatininné alakulás) garantál. A maximális kreatinszaturáció mellett, a molekulák hordozó-észtere (piruvát, malát vagy alfa-ketoglutarát), közvetlenül is bekapcsolódik az energiatermelés folyamatában, és tovább fokozza a kreatin ergogén hatását!

A Creatine Xplode-t taurin hozzáadásával tettük teljessé, mely egyedülálló inzulinogén hatásának köszönhetően tovább javítja a kreatin izmokba kerülését, támogatja az edzés utáni restitúciót, fokozza az edzésteljesítményt és az anabolizmust!

A Creatine Xplode a tökéletes kreatin-formula, bárkinek aki a lehető legerőteljesebb ergogén támogatást keresi, függetlenül az edzettségi szintjétől. Ez a forradalmi formula instant teljesítménynövekedést produkál, drámai mértékben rövidíti az edzések utáni regenerációt és fokozza a száraz izomtömeget!

Adagolás: Keverj el 5 grammot 1,5-2 dl hideg vízben és fogyaszd reggeli előtt és edzés után!

Összetevők:

Amount Per Serving

% DV

Calories

0 kcal / 0 kJ

Protein

0 g

Carbohydrates

0 g

Fat

0 g

MATRIX 6 STRONG BLEND

3669 mg

of which:

Magnesium creatine chelate CREATINE MAGNA POWER(R)

Creatine malate [TRCRM]

Creatine ethyl ester HCl

Creatine alpha ketoglutarate [CAKG]

Creatine pyruvate [CREAPURETM]

Creatine citrate

+ Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet ** Daily Value (DV) not established

Ingredients: MATRIX 6 STRONG BLEND (creatine malate, creatine ethyl ester HCl, magnesium creati-ne chelate CREATINE MAGNA POWER(R), creatine alpha ketoglutarate, creatine pyruvate, creatine citrate), thickener - acacia gum, taurine, aromas, sweeteners - acesulfame K, sucralose, colours: carmine.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.