Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - KING CREATINE - BIOENERGETIC CREATINE COMPLEX - 120 KAPSZULA (HG)

Új termék

Bioenergetikus kreatin komplex

Bővebb leírás

4 850 Ft‎

Egyéb információ

A KING CREATINE bioenergetikus kreatin komplex formula gondosan arra lett tervezve, hogy támogassa a testedet fizikai tevékenység, különösen magas intenzitású edzés, során!

3 komponensű multi-kreatin mátrixunk 4000 mg -ot biztosít - többek közt - a valaha legtöbbet kutatott kreatin-formából!

Az ilyen dózisban alkalmazott kreatin tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

Formulánkat több népszerű hatóanyag hozzáadásával tettük teljessé, például aminosavakkal és alfa-ketoglutaráttal (AKG), ami a Krebs-ciklusnak, a test egyik energiatermelő ciklusának, integráns komponense.

A Niacin a következő kedvező fiziológiai hatásokhoz járul hozzá*:

  • Fáradtság és kimerültség mérséklése
  • Normál energia-termelő anyagcsere
  • Az idegrendszer normál működése

Adagolás:

1 adag (4 db) King Kreatine kapszula bevétele ajánlott edzés után vagy pihenőnapokon étkezés előtt. Feltöltési fázisban a szervezet számára szükséges kreatin adag értékének számítása a testtömeg kilógram 1/15-része. A számított adag-értéket érkezések előtt a nap folyamán egyenletesen elosztva kell a szervezetbe bejuttatni. 5 nap leteltével a szintentartás fázisában csak 1 adag bevétele szükséges. Amennyiben kihagyná a feltöltési fázist, azonnal az 1 adagos (4 db) kreatinbevitelt válassza.

Összetétel:

 1 kapszula4 kapszulaRDA%*
Multi Kreatin mátrix1000 mg4000 mg 
Ebből kreatin-citrát500 mg2000 mg 
Ebből MicronTec mikronizált kreatin monohidrát250 mg1000 mg 
Ebből kreatin-foszfát250 mg1000 mg 
Hozzáadott mátrix136 mg543 mg 
Ebből L-arginin Hcl50 mg200 mg 
Ebből L-lizin Hcl25 mg100 mg 
Ebből L-leucin25 mg100 mg 
Ebből alfa-liponsav25 mg100 mg 
Ebből alfa-ketoglutarát-kálcium10 mg40 mg 
B3 vitamin (nikotinamid)0,63 mg2,52 mg15,60%
* RDA%: Napi ajánlott referenciabeviteli érték egy átlagos felnőtt számára

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.