Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMINOSTAR CREA SHOCK - CREATINE MATRIX TRANSPORT SYSTEM - 1600 G (HG)

Új termék

Amennyiben hatásos módon szeretné növelni tiszta izomtömegét, próbálja ki a CreaShock készítményt! 

Bővebb leírás

6 668 Ft‎

Egyéb információ

A CreaShock termék fontos összetevője a kreatin 4 formája - a CreaShock mátrix (kreatin-monohidrát, trikreatin-malát, trikreatin-citrát, kreatin-etilészter), mely az erős és masszív izomtömeg kialakulását támogatja.

A CreaShock szénhidrátot is tartalmaz (dextrózt, palatinózt, maltodextrint), ami biztosítja a fokozott energiafelszabadulást az optimális teljesítmény és a vércukorszint stabilizálása érdekében. A formulát alfa-lipólsav, L-glutamin, L-arginin, Tauirin és Inosin egészíti ki. 


Adagolás:
50 g edzés előtt, 50 g edzés után egy órával. 300 ml vízben feloldva fogyasztandó.

Összetevők:
 kreatin-monohidrát, kreatin-malát tri, tri kreatin-citrát, kreatin-etil-észter, Palatinóz, dextróz, maltodextrin, alfa-lipolsav, L-glutamin, L-arginin, L-glicin, inozin, taurin. 


Tápanyagtartalom/100 g:
Energia érték 1510 kJ
Fehérje8.5 g
Szénhidrát79.5 g
Zsírok0.35 g

Aminosavtartalom/100 g :
L-Arginin1500 mg
L-Glutamin3000 mg
L-Glycin2000 mg

100 g termékben:
Creatin Ethyl Ester1500 mg
Dextróz62000 mg
Inosin2000 mg
Kreatin monohidrát10000 mg
Lipolsav170000 mcg
Maltodextrin12500 mg
Taurin2000 mg
Tri-kreatin citrát500 mg
Tricreatine - malát500 mg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.