Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

PROMERA SPORTS - CON-CRÉT - CREATINE MICRO-DOSING - 50 G - 48 ADAG (HG)

Új termék

A legtisztább kreatin-hidroklorid kiemelkedően hatékony felszívódási képességű, forradalmian új formája!

Bővebb leírás

9 500 Ft‎

Egyéb információ

A Con-Cret Creatine ideális termék azok számára, akik emelni szeretnék az adenozin-trifoszfát (ATP) termelést, a sejtek és az izom tevékenység fő energiaforrását. A legújabb tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy CON-CRET Creatine, azaz koncentrált kreatin hidroklorid akár 70%-kal hatékonyabban szívódik fel, mint a hagyományos kreatin-monohidrát vagy más kreatin vegyületek.

  • Nem kell feltöltés!
  • Nincs puffadás, nincs vizesedés!
  • Nincs szükség ciklusos szedésre!
  • Adalékanyagok és stimulánsok nélkül!
  • Segít az erő- és  az állóképesség növelés és az izom regenerálódás során!

con-cret_solubility.jpg
Adagolás:

Oldjunk fel 1 mérőkanálnyit = 1 adag (kb. 1050mg) 45 testsúlykg-onként  200 ml vízben vagy gyümölcslében. Edzőnapokon: 1-2 adagolókanál (edzés hosszától függően) 1 órával edzés előtt. Pihenőnapon : 1 kanálnyi reggel az izmok regenerálódásának előmozdítására.

Összetétel:

cc-48.png


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.