Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH CELL TECH - HARDGAINER CREATINE FORMULA - 6 LBS - 2700 G (HG)

Új termék

A Cell Tech egy többfázisú szénhidrátot tartalmazó termék, ami segít a kreatint az izmokba juttatni, villámgyorsan feltölti a glikogénraktárakat és intenzív izomnövekedést vált ki.

Bővebb leírás

13 400 Ft‎

Egyéb információ

MuscleTech_Cell-Tech_Banner.png

A Muscletech Cell-Tech Performance minden két kanalas adagja 7 gramm magas tisztaságú HPLC-igazolt kreatin-monohidrátot és 3 gramm kreatin-HCl-ot tartalmaz. Azok a tesztalanyok, akik a Cell-Tech -ben is megtalálható mennyiségben vettek be kreatinból és szénhidrátból a feltöltési fázisban (lásd a használati útmutatót) átlag 1,5 kg izmot szedtek fel, ráadásul mindössze 7 nap alatt.

Akik viszont a kreatint csak gyümölcslével szedték, azok ennyi idő alatt, csak 0,36 kg plusz izmot tudtak ez idő alatt növelni. Egy másik hasonló tanulmány szerint azoknak az alanyoknak akik annyi kreatint és szénhidrátot szedtek, mint amennyi két adagolókanál Cell-Tech-ben is van látványosan megnövekedett fekvenyomópadon, bicepszgyakorlaton, lábtológépen a teljesítményük és erejük.

Minden két adagolókanál Cell-Tech-ben 200 mg alfa-liponsav (ALA) is van. Kutatások szerint az alfa-liponsav serkenti a kreatin és glükóz felszívódását és az izomba jutását erre specializált transzportereken (szállító fehérjéken) keresztül.

A Cell-Tech több fázisú szénhidrát mátrixot tartalmaz, amely az edzés után megemeli az inzulinszintet. Ennek köszönhetően a kreatin, más egyéb tápanyagokkal együtt gyorsan az izmokba jut, és feltölti annak glikogénraktárait, így intenzív izomnövelő hatást idézve elő.

A klinikai tanulmányok szerint a Cell-Tech fogyasztása nem csökkentette a kreatin-transzporterek szintjét, így a sportolók nyugodtan alkalmazhatják megszakítás nélkül, és nem kell hatékonyságvesztéstől tartaniuk.

A kulcsösszetevőkön felül a Cell-Tech-ben elágazó szénláncú aminosavak (BCAA -k: L-leucin, L-valin, L-izoleucin, 2:1:1 arányban) is vannak. Az elágazó szénláncú aminosavak a szabad formájú aminosavak közé tartoznak - egyedi molekulák, amelyek nagyon gyorsan emésztődnek és szívódnak fel a véráramba. A Cell-Tech-ben még két további aminosav is van: a taurin és az alanin. Ez a két szabad formájú aminosav a két legnagyobb mennyiségű aminosava az izmoknak és a sejtvolumenizációt segítik elő.

Adagolás: Keverj el egy adagot (40g) 200ml vízben és fogyaszd edzés közben vagy közvetlenül utána.

Tápérték, összetétel:

Serving Size1Scoop(49g)
Servings Per ContainerApprox. 56
Amount Per 1 Scoop% Daily Value
Calories180
Total Carbohydrate38g13%*
Sugar15g+
Vitamin C (As Ascorbic Acid)125mg208%
Vitamin B6 (As Pyridoxine Hydrochloride)5.25mg263%
Vitamin B12 (As Cyanocobalamin)0.2mcg3%
Calcium45mg5%
Magnesium (As Magnesium Oxide)32.5mg8%
Sodium35mg1%
Potassium (As Dipotassium Phosphate)24.8mg1%
Muscle Growth And Strength Matrix
Creatine Monohydrate3.5g+
Creatine HCl1.5g+
Cell-Volumizing Amino Acid Matrix
Taurine1g+
L-Alanine500mg+
BCAA Matrix
L-Leucine500mg+
L-Valine250mg+
L-Isoleucine250mg+
Lipoic-Tech(TM)
Alpha Lipoic Acid (Supplying R-ALA)100mg+
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
+ Daily Value not established
Other Ingredients:
Multi-Stage Carb Blend (Glucose Polymers, Dextrose, Modcarb(TM) [Oat Bran, Amaranth, Quinoa, Buckwheat, Millet, Chia], Waxy Maize [Corn Starch], Cluster Dextrin), Natural And Artificial Flavors, Citric Acid, Dicalcium Phosphate, Calcium Silicate, Salt, Acesulfame Potassium, Sucralose, FD&C Red No. 40.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.