Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

360GEARS - FF BASELINE KETTLEBELL SET - 8-12-16-20-24 KG

Új termék


Színkóddal ellátott prémium kettlebell sorozat, matt fekete "powder coated" bevonattal.

A szett tartalma: 8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg.

Bővebb leírás

82 500 Ft‎

Egyéb információ

A 360 GEARS Baseline kettlebell sorozat prémium alapanyagból készült, egyetlen öntőformából öntve és porszórásos bevonattal konzerválva, hogy akár több generáció is használhassa.

A kettlebell fülén a már standardnak számító színkódok jelzik a súlyát, így könnyen azonosíthatók a felirat nélkül is.

A különösen nagy pontosságú gyártási technológiának köszönhetően a megengedett maximális eltérés 3% alatt van.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.