Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SAN – GLUCOSAMIN CHONDROITIN WITH MSM - BONE HEALTH AND LIGAMENT SUPPORT - 90 TABLETTA

Új termék

A GLUCOSAMIN & CHONDROITIN WITH MSM növeli az ízületek és kötőszövetek erősségét, így lehetővé téve a nagyobb erőkifejtést sportolás során. 

Bővebb leírás

5 500 Ft‎

Egyéb információ

GLUCOSAMIN & CHONDROITIN WITH MSM

  • Erősebb ízületek a nagyobb teljesítményért és erőért
  • Támogatja a rugalmasságot, a mobilitást és az összeköttetést
  • Klinikailag bizonyított adagok az optimális eredményért

A GLUCOSAMINE CHONDROITIN MSM nem csak a mobilitásodon segít, hanem fenntartja az egészséges ízületeket, így lehetővé téve a nagyobb erőkifejtést bármilyen sport során. A termék legfontosabb összetevői a glükozamin és a kondroitin, melyek együttes hatása csökkenti az ízületek merevséget, növelik a szalagok és inak erejét, valamint gyors regenerációját. Az ízületvédő formulában található MSM, azaz methylsulfonylmethane tovább növeli a kötőszövetek egészséges termelését és fenntartását. Ez azt jelenti, hogy az ízületi merevség többé nem fog visszatartani attól, hogy keményen dolgozzál, és a fokozott felépülés több erőt jelent hosszútávon.

Adagolás: Napi 3 kapszula.

Összetétel: 

Amount per3 cap.100 cap.
Glucosamine HCl1500 mg50000 mg
Chondroitin Sulfate1200 mg40000 mg
MSM (Methylsulfonylmethane)1200 mg40000 mg

Other ingredients
Microcrystalline Cellulose, Calcium Carbonate, Croscarmellose Sodium, Stearic Acid, and Magnesium Stearate.

Allergen Information
Manufactured in a facility that also processes egg, shellfish, fish, soy, peanuts, tree nuts and milk ingredients.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.