Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

FULL FORCE - COLLAGEN CAPS - MARINE HYDROLIZED COLLAGEN - 180 KAPSZULA

Új termék

3 700 Ft‎

Egyéb információ

Fiziológiai tény, hogy a kollagén a kötőszövetekben és a bőrben megtalálható egyik fő fehérje. A Full Force Collagen Caps halbőr és pikkely eredetű kollagént tartalmaz. A kollagén a bőrben és a kötőszövetben legnagyobb arányban előforduló fehérje (több, mint 75-át teszi ki) és fontos szerepe van a bőr tónusának, tápláltságának és rugalmasságának megőrzésében. 25 éves életkor után a kollagénszintézis évi 1,5-al csökken. 45 éves kor felett a kollagéntermelésünk akár 30-al is alacsonyabb lehet. Ennek a folyamatnak az eredménye a ráncos, és száraz bőr, valamint a szarkalábak a szem körül. A kollagén létfontosságú az izmok, ízületek, porcok, inak, és csontok szerkezetének megóvása tekintetében. A haj és a köröm egészségi állapotát ugyancsak javítja. Adagolás Naponta egy adag (8 kapszula) Full Force Collagen Caps bevétele javasolt. A maximális felszívódás és hasznosulás érdekében éhgyomorra vegye be. Összetétel Adagonként tartalmaz DV Marine Hydrolized Collagen 5200 mg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.