Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

PURITAN’S PRIDE – JOINT SOOTHER GLUCOSAMINE, CHONDROITIN & MSM – 60 KAPSZULA

Új termék

3 900 Ft‎

Egyéb információ

A glükozamin segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését A kondroitin növeli a kötőszövet erejét és rugalmasságát, valamint növeli az ízületek tápanyag ellátását A MSM slősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését Adagolás Napi 3 kapszula. Összetétel Amount Per Serving DailyValue Calories 10 Total Carbohydrate 1 g <1 Protein 1 g 2 Sodium 15 mg 1 Glucosamine HCl 1,500 mg (1.5 g) Mobili-Flex Proprietary Blend Methylsulfonylmethane (MSM), Chondroitin Sulfate, Collagen (Hydrolyzed Gelatin), Boswellia serrata (resin), Citrus Bioflavonoid Extract (Citrus spp.) (fruit and peel) 1,190 mg (1.1 g) Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Daily Value not established. Other IngredientsGelatin, Vegetable Cellulose, Silica, Vegetable Magnesium Stearate.. Contains shellfish (crab, shrimp, lobster, crayfish) ingredients.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.