Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

PURITAN’S PRIDE – GLUCOSAMINE SULFATE 1000 MG – 60 KAPSZULA

Új termék

2 700 Ft‎

Egyéb információ

Támogatja a károsodott ízületek regenerálódását Elősegíti a porctermelést Fenntartja az egészséges ízületeket, kötőszöveteket és porcokat Adagolás 1 kapszula naponta kétszer. Összetétel Amount Per Serving DailyValue Glucosamine Sulfate 2KCl 1,000 mg (1g) Daily Value not established. Other IngredientsGelatin. Contains <2 of Silica, Vegetable Magnesium Stearate.Contains shellfish (shrimp, crab, lobster, crayfish) ingredients.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.