Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NATROL - MSM & GLUCOSAMINE - SUPPORTS JOINT COMFORT - 360 KAPSZULA

Új termék

Támogasd az ízületek egészségét MSM és glükozamin fogyasztásával! 

Bővebb leírás

6 600 Ft‎

Egyéb információ

Az MSM az ízületek és porcok létfontosságú építőköve. A glükozamin bizonyítottan enyhíti az ízületi problémákat. A két összetevő együtt szinergikusan támogatja az ízületek és a kötőszövet egészségét. 

Adagolás:

Napi 3 x 2 kapszula, étkezéssel

Összetétel:

Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsules
Servings per Container: 90
Amount Per Serving% Daily Value
MSM (Methylsulfonylmethane)500 mg*
Organic Sulfur165 mg*
Glucosamine Sulfate500 mg*
*Daily value not established.
Other Ingredients: Gelatin, magnesium stearate.
Contains: Shellfish.

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.