Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NOW - GLUCOSAMINE & CHONDROITIN - JOINT MOBILITY & COMFORT - 60 KAPSZULA

Új termék

A NOW Glucosamine & Chondroitin kapszulában található glükózamin-szulfát és kondroitin-szulfát hozzájárulnak a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszanak az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában. A hozzáadott nyomelem-komplex lucernával tovább növeli a kombináció hatékonyságát.

Bővebb leírás

4 400 Ft‎

Egyéb információ

Adagolás: 

Napi 4 kapszula fogyasztása ajánlott.

Összetétel (4 kapszulában):

Amount Per Serving

% Daily Value

Calories

10

 

Total Carbohydrate

2 g

<1%*

Sodium

110 mg

5%

Magnesium (from Trace Mineral Concentrate)

30 mg

8%

Glucosamine HCl

1.5 g (1,500 mg)

Chondroitin Sodium Sulfate (from Bovine Cartilage)

1.2 g (1,200 mg)

Trace Mineral Concentrate (with Alfalfa)

800 mg

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other Ingredients: Gelatin (capsule), Magnesium Stearate (vegetable source) and Silica.  Contains shellfish (crab, shrimp, lobster, crayfish) derivative.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.