Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - GLUCOSAMINE CHONDROITIN - HIGH STRENGTH GLUCOSAMINE & CHONDROITIN CAPSULES - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

Bővebb leírás

4 550 Ft‎

Egyéb információ

A glükozamin klinikailag igazolt hatékonyságú ízületvédő, regeneráló hatóanyag, a porcok alkotóeleme, támogatja a szinoviális folyadék előállítását, segít megőrizni az ízületek rugalmasságát. A kondroitinnal szinergikusan együttműködve támogatja az ízületek épségét, regeneráló hatást fejt ki. 

Maximális tisztaság, minimális adalékanyag mennyiség! Kíméletes, hideg hőmérsékletű gyártási folyamat, amely maximálisan megőrzi a komponensek értékes tulajdonságait. 

Adagolás: Napi 3x1 kapszula, étkezéssel

Összetétel:

62429.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.