Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NOW - GLUCOSAMINE & CHONDROITIN - SUPPORTS NORMAL JOINT FUNCTION - 60 TABLETTA

Új termék

A NOW Extra Strength Glucosamine & Chondroitin termékben található glükózamin-szulfát és kondroitin-szulfát hozzájárulnak a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszanak az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

Bővebb leírás

6 250 Ft‎

Egyéb információ

Adagolás: napi 2 tabletta

Összetétel:

Amount per Serving

 

% Daily Value

Calories 10
Total Carbohydrate 2 g <1%
Sodium 110 mg 4%
Potassium (from Potassium Chloride) 245 mg 6%
Glucosamine Sulfate (from Glucosamine Potassium Sulfate Complex) 1.5 g (1,500 mg)
Chondroitin Sodium Sulfate (from Bovine Cartilage) 1.2 g (1,200 mg)
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
Daily Value not established.
Other Ingredients: Cellulose, Stearic Acid (vegetable source), Magnesium Stearate (vegetable source), Silica and Vegetable Coating. Contains shellfish (crab, shrimp, lobster, crayfish) derivative. Contains no: sugar, salt, starch, yeast, wheat, gluten, corn, soy, milk, egg or preservatives.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.