Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MHP - RELEVE JOINT COMPLEX - 30 KAPSZULA

Új termék

Az MHP RELEVE a jelenleg kapható leghatékonyabb ízületvédő és regeneráló formula. Szabadalommal védett IsoOxygene-SR mátrixának egyedülálló növényi keveréke blokkolja a fájdalom kialakulásáért felelős COX-2 enzimet! Bővebb leírás

8 400 Ft‎

Egyéb információ

A sportolók és a testépítők ízületeit, csontjait, izmait hatalmas stressz nap mint nap az edzéseken. A COX-2 elleni védekezés ezért a napi rutinjuk részévé kellene, hogy váljék. A COX-2 gátlók fogyasztása meggátolja a károsító folyamatokat és hosszantartó egészsége, ép ízületeket és szervezetet biztosít.

Adagolás: napi 1 kapszula

Összetétel:

 Amount Per Serving
UC-II® Standardized Cartilage*40 mg
Total Collagen10 mg
FruiteX-B® Calcium Fructoborate108 mg
Mangosteen fruit extract standardized for ɑ-mangostin300 mg
(10% min.) and γ-mangostin (1% min.)       
† Daily Value not established.
Other Ingredients: Hypromellose, Rice Flour, Magnesium Stearate, Silica.
Keep out of reach of children. Protect from heat, light and moisture.
Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.