Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ACTIVLAB – ELECTROACTIVE – COMPLETE ELECTROLYTE REPLENISHMENT – 8 x 20 TABLETTA

Új termék

Elektrolitokat tartalmazó pezsgőtabletta, hogy az edzés alatt elvesztett elektrolitokat gyorsan pótolhasd, így tovább és hatékonyabban tudj edzeni.

Bővebb leírás

6 400 Ft‎

Egyéb információ

Az ELECTROACTIVE tartalmazza az esszenciális ásványi anyagokat: nátriumot, káliumot, klórt, kalciumot és magnéziumot.

A nátrium és kálium támogatják a neurotranszmittereket, illetve növelik a test hidratálását. A kalcium és magnézium hozzájárulnak az izomsejtek funkcionális működéséhez, mind a sima, váz és szívizomzatban. Az ELECTROACTIVE fokozottan fontos olyan szituációkban, amikor jelentősen csökken a test elektrolit tartalma, mint például edzés közben.

Adagolás: Oldj fel 1 tablettát 250 ml vízben. Használj naponta kettőt, egyet edzés előtt van közben.

Összetétel: 

Per 2 Tablets
Sodium600 mg      
Potassium300 mg15%*
Chloride120 mg15%*
Calcium120 mg15%*
Magnesium60 mg16%*
Ingredients:
Acidity regulators: citric acid, Sodium Bicarbonate, Potassium Bicarbonate, malic acid;, filling substances: sorbitol, glucose;, Calcium Carbonate, Potassium Chloride, Magnesium Carbonate, Aroma, carrier: glycol polyethylene glycol;, sweetening substances: acesulpham K, sucralose, dyes: brilliant blue - may adversely affect children's activity and concentration.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.