Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWERBAR – ELECTROLYTE DRINK – 1000 ML

Új termék

Az Electrolyte Drink ideális frissítő a sportoláshoz, mivel magas elektrolit tartalmával pótolja az edzés során elvesztett elektrolitokat. 

Bővebb leírás

5 400 Ft‎

Egyéb információ

  • Frissítő, természetes gyümölcsös íz
  • Két fontos elektrolittal: magnézium és nátritúm
  • Nulla cukor – nulla kalória
  • Aszpartám, laktóz és glutén mentes

Összetétel: 

Amount per20 ml100 ml
Kilocalories40200
Kilojoule167.36836.80
Protein0.2 gr1 gr
Total Carbohydrates8.2 gr41 gr
- of which sugars8 gr40 gr
Total Fat0.2 gr1 gr
- of which saturates0.2 gr1 gr
Dietary fiber0.3 gr1.50 gr
Sodium0.24 gr1.20 gr
Magnesium56 mg280 mg

Other ingredients
Invert sugar syrup, water, acidifier (citric acid), acidity regulator (sodium citrate), black carrot juice concentrate, magnesium carbonate, sweetener (sodium cyclamate, acesulfam-k, sodium-saccharine), flavours, sodium chloride, preservatives (potassium sorbate).


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.