Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWERBAR – AQUA+ - MAGNESIUM DRINK – 500 ML

Új termék

Magnézium tartalmú sportital, mely egyszerre lát el az esszenciális ásványi anyaggal és frissít fel, extra kalóriák nélkül.  

Bővebb leírás

500 Ft‎

Egyéb információ

  • Kiváló, frissítő íz
  • Üvegenként 90 mg magnézium, mely támogatja az energia anyagcserét és az izomműködést
  • Alacsony cukor és kalória tartalommal

Összetétel: 

Amount per500 ml100 ml
Kilocalories71.40
Kilojoule29.295.86
Protein0.1 gr0.02 gr
Carbohydrate0.1 gr0.02 gr
- of which sugars0.1 gr0.02 gr
Fat0.1 gr0.02 gr
- of which saturated fatty acids0.1 gr0.02 gr
Fibre0.1 gr0.02 gr
Sodium0.02 gr0 gr
Magnesium90 mg18 mg

Other ingredients
Natural mineral water (99,6%), citric acid, malic acid, magnesium carbonate, natural flavouring, preservatives (sodium benzoate, potassium sorbate), sweeteners (sodium cyclamate, acesulfame-K, aspartame).


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.