Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ACTIVLAB – ISO ACTIVE - ISOTONIC DRINK - 630 G

Új termék

Funkcionális izotóniás ital, könnyen használható csomagokban, mely ellát ideális mennyiségű szénhidráttal, elektrolitokkal és vitaminokkal.

Bővebb leírás

2 500 Ft‎

Egyéb információ

Az ISO ACTIVE optimális koncentrációban biztosít szénhidrátokat, ásványi anyagokat, B-vitaminokat, ellátja a test hidratálását és az ideális elektrolitszint visszaállítását edzés közben.

Az ISO ACIVE pótolja az edzés során elvesztett vizet, azzal, hogy az esszenciális elektrolitokat eljuttatja szervezetedbe: nátrium, kálium, klór, kalcium és magnézium.

A teljes spektrumú B-vitamin komplex továbbá biztosítja az optimális szénhidrát felvételt, így tested folyamatos energiához jut.

Adagolás: Keverj el egy adagot (31.5g) 200 ml vízben és fogyaszd edzés alatt. 

Összetétel: 

Per 31.5g
Energy447 kJ      
-105.2 kcal      
Protein0 g      
Carbohydrates26.3 g      
Fat including saturated fatty acids0 g      
Fibre0 g      
Sodium350 mg      
Potassium130 mg20%*
Chlorides120 mg47%*
Calcium120 mg47%*
Magnesium60 mg50%*
Vitamin B1173 ug50%*
Vitamin B2220 ug50%*
Niacin2.5 mg50%*
Pantothenic Acid945 ug50%*
Vitamin B6220 ug50%*
Biotin7.9 ug50%*
Folic Acid32 ug50%*
Vitamin B12.39 ug50%*
Ginseng Extract50 mg      
including ginsenosides40 mg      
* % of recommended daily allowance
Ingredients:
Glucose, acidity regulator – citric acid, Trisodium citrate, Calcium Phosphate, Potassium Chloride, Magnesium Carbonate, sweetening substance: E950, ginseng extract (Panax ginseng), Aroma, vitamins (thiamine, mononitrate, Riboflavin, nicotinic acid, calcium pantothenate, pyridoxine hydrochloride, D-Biotin, teroylmonoglutamic acid, cyanocobalamin), dyes: E104 (lemon and orange flavour), E124 (sour cherry and grapefruit flavour), E110 (grapefruit and orange flavour). - they may adversely affect the activity and concentration in children.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.