Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ACTIVLAB – HOT SPORT DRINK - ISOTONIC DRINK - 1000 G

Új termék

Izotóniás ital koncentrátum, mely ellátja a tested elektrolitokkal, vitaminokkal és szénhidrátokkal.

Bővebb leírás

3 000 Ft‎

Egyéb információ

A HOT SPORT DRINK egy koncentrált izotóniás ital, mely segítséget nyújt a test hidratálásában, valamint kiegészíti a diétádat elektrolitokkal, szénhidrátokkal, l-karnitinnel és vitaminokkal.

Leghatékonyabb, ha fizikálisan megterhelő tevékenységek során használod, mert ilyenkor van a legnagyobb szükség ásványi anyagok és vitaminok pótlására, valamit a szénhidrátokból származó energiára.

A HOT SPORT DRINK gyorsabban pótolja a folyadékot mint bármilyen más ital, emellett az L-karnitin extra energiát és fokozott zsírégetést is biztosít.

Adagolás: Keverj el egy adagot (37g) 500 ml vízben és fogyaszd edzés alatt. 

Összetétel: 

Per 1 Serving/37g
 573kJ      
-135 kcal      
Protein0 g      
Carbohydrates34 g      
Fat0 g      
Sodium197 mg      
Potassium178 mg9%
Calcium46 mg6%
Magnesium21 mg6%
Chloride215 mg27%
Vitamin A296 ug37%
Vitamin D1.9 ug37%
Vitamin E4.4 mg37%
Vitamin K28 ug37%
Vitamin C30 mg37%
Thiamine.41 mg37%
Riboflavin.52 mg37%
Niacine5.9 mg37%
Vitamin B6.52 mg37%
Folic Acid74 ug37%
Vitamin B12.93 ug37%
Biotin19 ug37%
Pantothenic Acid2.2 mg37%
L-Carnitine123 mg      
Ingredients:
Maltodextrine, Glucose, acidity regulator (citric acid), flavouring, L-Carnitine, Vitamins (L-ascorbic acid, Nicotinamide, Dl-Alpha Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Cholecalciferol, D-pantothenate calcium, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamin Mononitrate, pteroylmonoglutamic acid, D-Biotin, Phylloquinone, cyanocobalamin), and minerals (sodium chloride, Potassium Chloride, Carbonate magnesium, calcium phosphate), sweetening substance E 950, colorants: E104 (lemon, grapefruit, orange), E110 (orange), E124 (cherry) - may adversely affect children's activity and concentration, E162 (grapefruit).

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.