Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - ISO-LYN ISOTONIC DRINK - 800 G (HG)

Új termék

Izotóniás készítmény, amely minden sportoló szükségletét kielégíti. Pótolja az igénybe vett szervezet folyadékveszteségét, segít megelőzni a kiszáradást.

Bővebb leírás

3 300 Ft‎

Egyéb információ

IsoLyn  Isotonic Drink energiát ad a teljesítményhez, biztosítja az ionok optimális arányát, segít megelőzni az izomgörcsöket edzés alatt és után.

Adagolás:

Izotoniás italként - 1 mérőkanál (40g por) 500ml szénsavmentes vízben feloldva. Az ital ozmolaritása így 285-305 mOsm / 1000ml 2/.

Hipotóniás italként - 1 mérőkanál (40g por) 750ml szénsavmentes vízben feloldva.

Összetétel:

Serving size: 1 scoop (40 g)
Amount Per Serving
% Daily Value
Calories: 152          Calories from Fat: 0
 
 
Protein
0 g
 
Total Carbohydrate
37,6 g
 
    Sugars
25,6 g
 
Fat
0 g
 
Calcium
92 mg
12%
Potassium
56 mg
**
Phosphorus
204 mg
25%
Sodium
64 mg
**
Magnesium
48 mg
**
Amix™ PhosphoMatrix
1000 mg
 
di-Calcium Phosphate, di-Sodium Phosphate, di-Potassium Phosphate
** Daily Value not established.
 
Other ingredients: Dextrose, Maltodextrine, Fructose, Palatinose, Citric Acid, Magnesium Citrate, aroma, dye: (fruit punch – beetroot extract, orange - curcumine and beetroot extract), Sucralose (Splenda®), acesulfam K, Silicon Dioxide

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.