Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REEBOK - POWER TUBE - LEVEL 3 - GUMIKÖTÉL, KÖZEPES - 122 CM

Új termék

Kiemelten strapabíró, 122 cm-es gumikötél, külső bevonattal az extra védelemért. Kicsi és könnyű, így kiválóan szállítható és bárhol használható.

Bővebb leírás

7 300 Ft‎

Egyéb információ

A Reebok Power Tube gumikötél segítségével intenzív és kihívást jelentő edzések végezhetők. Súlyzós edzés helyett, vagy annak kiegészítéseként használható a test izmainak átfogó megdolgoztatásához.

A gumikötéllel való edzés nagyszerű módja az erő növelésének és az izomtónus javításának, amellett hogy karbantartja a kardiovaszkuláris rendszert és zsírt is éget. Rehabilitációs célokra is alkalmas.

A Reebok Power Tube több különböző ellenállású változatban kapható (Level 1 - leggyengébb; Level 5 - legerősebb)


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.