Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ADIDAS - POWER TUBE LEVEL 3 - ERŐS ELLENÁLLÁSÚ GUMIKÖTÉL - 122 CM

Új termék

Textil bevonatú gumikötél komfort markolattal, első osztályú edzőtermi minőségben.

ERŐS ELLENÁLLÁSÚ VÁLTOZAT

Bővebb leírás

8 200 Ft‎

Egyéb információ

Az Adidas Power Tube egy kiváló minőségű, edzőtermi használatra tervezett gumikötél. A textil bevonat lehetővé teszi, hogy azoknál a gyakorlatoknál is állandó maradjon az ellenállás, ahol a kötél a testnek feszül. 

Több erősségi fokozatban kapható: gyenge, közepes, erős

Hossza alaphelyzetben: 122 cm


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.