Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REEBOK - PRO RESISTANCE TUBES - GUMIKÖTÉL SZETT - 3 DB

Új termék

1 db gyenge, 1 db közepes és 1 db erős ellenállású fitnesz gumikötél, egy pár cserélhető foganytúval.

Bővebb leírás

9 800 Ft‎

Egyéb információ

A Reebok Pro Resistance gumikötél szett segítségével a teljes testet megdolgoztathatja! A fogantyúkra a gyorskioldású csatok segítségével edzettségének vagy a kívánt edzésmódnak megfelelően helyezheti fel a kívánt erősségű gumikötelet.

Erősítésre, tonizálásra, koordinációs gyakorlatokra ajánlott.

Maximális terhelhetőség: 130 kg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.