Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

POWER SYSTEM - CROSSFIT JUMP ROPE - UGRÓKÖTÉL FUNKCIONÁLIS EDZÉSHEZ

Új termék

Állítható hosszúságú csapágyas ugrókötél crossfit és egyéb funkcionális edzésekhez. A double under (vagy dupla hajtás) komoly stabilitást és nagy sebességet kíván meg, melyre nem minden ugrókötél képes.

FIGYELEM! Kültéri használatra (beton) nem ajánlott!

Bővebb leírás

2 000 Ft‎

Egyéb információ

Crossfit edzésekhez tervezett csapágyas ugrókötél, stabil, csúszásmentes markolattal. A precíziós csapágyazásnak és a strapabíró kötélnek köszönhetően megbízható társ a duoble under gyakorlásáshoz. Kivehető súly a markolatban, állítható hossz, max 274 cm-ig.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.