Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MFeFIT - FOAM ROLLER - SMR SZIVACS HENGER - 45x15 CM - KÉK

Új termék

Alkalmas rehabilitációhoz, sérülések megelőzésére, bemelegítésre egyaránt.

Bővebb leírás

5 900 Ft‎

Egyéb információ

Trigger pont (izomcsomó) akkor alakul ki amikor az izom vérellátása és anyagcseréje nem kielégítő, ezért az izom azon a ponton megfeszül. Túlerőltetés, erős igénybevétel, de akár lelki eredetű problémák is felelősek lehetnek a kialakulásáért.

Az ilyen izomcsomók lazítására, feloldására kitűnően alkalmazható az SMR henger. Anyagának (EVA) előnye a nagy ellenállóság, így folyamatos használat során sem veszíti el eredeti alakját. Sportolás előtti bemelegítéshez, illetve az edzés utáni izomregeneráció meggyorsításához is ideális. 

Adatok
AnyagaEVA
Átmérő14,5 cm
Hosszúság45 cm
Nettó súly0,5 kg
Szállítási súly1 kg
Garancia12 hónap

smr henger


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.