Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

UNIVERSAL - CARBRITE DIET - SUGAR FREE BAR - 57 G (ND)

Új termék

A DOCTOR´S CARBRITE DIET BAR mentes minden hozzáadott cukortól, mégis garantáltan csoki élményt nyújt!

Bővebb leírás

525 Ft‎

Egyéb információ

70976.jpg"

Mindegy, hogy milyen szénhidrátcsökkentett fehérje-szeletet fogyasztottál eddig... eljött az ideje a változásnak! A DOCTOR´S CARBRITE DIET BARS megjelenése tornádóként söpört végig az egész iparágon, és azóta diétázók és sportolók milliói fogyasztják azt napi rendszerességgel. Ha Te még azon kevesek közé tartozol, akik nem próbálták, akkor valószínűleg nem fogod elhinni, hogy egy ilyen finom csoki szelet létezhet, ilyen alacsony szénhidráttartalommal!

Bár az íz az elsődleges, de nézzük mitől is olyan különleges! A DOCTOR´S CARBRITE DIET BAR mentes minden hozzáadott cukortól, és egy laboratóriumilag tesztelt gluténmentes szelet! Mi több, mentes mindennemű mesterséges édesítőszertől, amivel tömve vannak a versenytársak szeletei!

Zéró aszpartám, szukralóz, kálium-aceszulfám és szaharin. Zéró hidrogénezett olaj, transzzsírsav és egyéb egészségtelen adalék! Minden egyes szelet az UNIVERSAL NUTRITION saját üzemében készül, a legmagasabb minőségi követelmények és legszigorúbb előírások mellett!

Mostantól nem kell feláldoznod a diétádat az ízek csábítása miatt! Mostantól az ízek és a diéta párhuzamosan létezhet számodra!

A DOCTOR´S CARBRITE DIET BAR egészséges, alacsony szénhidráttartalmú, mentes mindenféle felesleges és mesterséges adaléktól, és garantáltan csoki-élményt nyújt! Olyan finom, hogy azt is elfelejted, hogy épp diétázol!

Összetétel:

Supplement Facts

Serving Size: 1 bar

Servings Per Container: 1

Amount Per Serving

% DV

Calories

190

 

Fat Cal

30

 

Total Fat

3.5g

5%

Sat. Fat

1g

5%

Trans Fat

0g

%

Cholest.

10mg

4%

Sodium

140mg

6%

Total Carb

23g

8%

Fiber

<1g

3%

Sugars

0g

 

Sugar Alc

20g

 

Protein

21g

41%

Vitamin A

 

<2%

Vitamin C

 

<2%

Calcium

 

5%

Iron

 

15%

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
 

Other ingredients: Isolated Soy Protein, Glycerine, Whey Protein Concentrate (Milk), Sugar-Free Chocolate Flavored Coating, (Maltitol, Lactitol, Natural And Dutch Chocolate Powder, Cocoa Butter, Chocolate Liquor, Butter Oil, Soya Lecithin, Natural Flavors), Maltitol, Water, Hydrolyzed Protein, Polydextrose, Cocoa, And Natural Flavor.
 

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.