Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

WEIDER - 32% PROTEIN-BAR - 60 G (HG)

Új termék

Egyszerűen edd és élvezd!

Magas szénhidrát- és fehérjetartalmú szelet, minimális zsírral.

Bővebb leírás

550 Ft‎

Egyéb információ

Minden szelet 19 g proteint, vitaminokat, szénhidrátot biztosít a szervezet számára, minimális zsiradékkal.

Összetétel:

 Egységenként (100 g)Adagonként (1 szelet)
Energiatartalom1666 kJ (398 kcal)999 kJ (239 kcal) 
Tápanyag   
Fehérje (protein)32,0 g19,2 g
Szénhidrát43,9 g26,4 g
Zsír10,0 g5,9 g

1 Az RDA (ajánlott napi bevitel) a felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia érték százalékban kifejezve


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.