Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH - NITRO TECH CASEIN GOLD - 5 LBS - 2280 G

Új termék

Tiszta, koncentrált 100% micelláris kazein.

76 ADAG

Bővebb leírás

15 250 Ft‎

Egyéb információ

A Muscletech Casein Gold minden adagja 24 g micelláris kazeint biztosít a legtisztább formájában. Számos különböző bioaktív frakciót tartalmaz, amelyek a mikroszűrési folyamat során épek maradnak.

Ideális választás lefekvés előtt, vagy minden olyan esetben, amikor a test aminosav ellátását hosszú időn át szeretné fenntartani.

Bioaktív kazein frakciók:

  • Alpha S1 Casein -  a leginkább reprezentált kazeinfrakciü, részt vesz a kazein szállításában az endoplazmatikus retikulumból a Golgi rendszrebe
  • Alpha S2 Casein - a micelláris kazein hidrofil része.
  • Beta kazein - ezek a frakciók különböző biológiai funkciókkal rendelkeznek és bioaktív peptideket  biztosítanak. Olyan hidrofil és hidrofób részei vannak, amelyek fontosak a micelláris kazein kölcsönhatásában.
  • Kappa Casein - ez a rész stabilizálja az érzékeny micelláris kazeint és növeli a kazein emészthetőségét..

Adagolás:

1-2 adag naponta. 1 mérőkanál por 2-3 dcl tejben vagy vízben elkeverve

Összetétel:

1 adag tartalma30g
Calories110
Calories From Fat5
Total Fat.5 g
Saturated Fat.5 g
Trans Fat0 g
Cholesterol45 mg
Total Carbohydrate2 g
Sugar1 g
Protein24 g
Calcium568 mg
Sodium170 mg


Összetevők: 
Micellar Casein Protein, Natural And Artificial Flavors, Salt, Soy Lecithin, Silicon Dioxide, Sucralose, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Acesulfame Potassium. 
Allergének: tej. Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.