Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ACTIVLAB – WHEY 95 – TOP QUALITY WHEY PROTEIN – 1500 G

Új termék

Könnyen oldható és rendkívül finom tejsavó koncentrátum, 95% fehérjetartalommal. 

Bővebb leírás

12 000 Ft‎

Egyéb információ

A WHEY PROTEIN 95 egy magas tápértékű fehérje forrás, melynek alapját a tejsavó koncentrátum képezi.

A tejsavó gazdag elágazó ágú aminosavakban, melyek izomszövetünk 35%-át képzik, és 50%-ban az ételeinkből kell, hogy kinyerjük. Ezen felül, a tejsavó koncentrátum tartalmazza mind a kis és nagy frakciókat, melyek izomépítés, és egészség szempontjából is fontosak: laktoglobulin, laktalbumin, immunglobulin és laktoferrin.

Ideális és javasolt aktív embereknek, főleg sportolóknak, akik testépítésben, fitnesz vagy állóképességi sportokban vesznek részt.

Adagolás: Keverj el egy adagot (30g) 200 ml vízben vagy sovány tejben. Fogyassz naponta két adagot, legfőképp reggel és edzés után.

Összetétel: 

Per 30g
Energy Value445 kJ      
-105 kcal      
Protein22 g      
Carbohydrates2 g      
Fat1 g      
Ingredients:
Whey Protein Concentrate 95%, Aromas, Acidity Regulator: Citric Acid, Thickening Substance: E466, Sweetening Substances: E950 and E951, Dyes: E124 ((strawberry, yoghurt-and-sauer cherry and forest fruit avour) – they may adversely aect the activity and concentration in children, E133 (forest fruit flavour), E150c (chocolate and nut flavour), E171 (vanilla, coconut with vanilla and banana flavour).

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.