Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CYTOSPORT - MUSCLE MILK - NATURE'S ULTIMATE LEAN MUSCLE FORMULA - 2,47 LBS - 1120 G

Új termék

21 féle lenyűgöző ízben!

A MUSCLE MILK egy forradalmian új készítmény, mely segíti a hatékony zsírégetést, a tiszta izomtömeg növekedését és az edzések gyors kipihenését.

Bővebb leírás

10 500 Ft‎

Egyéb információ

70659.jpg

Az anyagcserére kedvező hatást kifejtő összetevői hasonló módon serkentik a növekedést és a regenerálódást, mint ahogyan az anyatej táplálja a csecsemőt.

A MUSCLE MILK fogyasztásának előnyei:

  • Kreatintermelés: a szabadalmazás alatt álló, orvosilag tesztelt EndoCreatine a kreatinnal való feltöltődés és a kreatin tárolásának maximális lehetőségét kínálja, azáltal, hogy megemeli a szervezet természetes kreatintermelését.
  • Hatékony energiatermelés: A Lean Lipids olyan speciális zsírok, melyek könnyedén mozgósíthatók edzések során, javítják a szervezet zsíranyagcseréjét és serkentik a fehérjeszintézist, a gyulladásgátló mechanizmusokat és az ásványi anyagok megtartását.
  • Izomnövelés és helyreállítás: Az EvoPro fehérjék, peptidek és aminosavak olyan komplex keveréke, mely úgy lett kifejlesztve, hogy lemásolja az anyatej csodálatos előnyeit a gyors szövettermelés és helyreállítás terén.

A MUSCLE MILK alkalmazásának legjobb módjai:

  • Előtte: Edzés előtt legalább 30 perccel, de legfeljebb 2 órával vedd be.
  • Közben: Cytomax-szal együtt fogyaszd, hogy eláraszd a szervezeted a növekedéshez szükséges tápanyagokkal és savtermelő ágensekkel
  • Utána: Az edzést követően egy órán belül fogyassz még egy adagot, hogy segítsd az izomszintézist egy olyan időszakban, amikor extra fehérjére van szüksége
  • Este: Egy adag lefekvés előtt, és alvás közben sem csökken az anabolikus aktivitás

 

Adagolás: Két mérőkanállal keverj el kb. 3 dl vízben.

Összetétel:

Amount Per
Serving
% Daily
Value
Calories
350 
N/A*
Calories From Fat
160 
N/A*
Total Fat
18 Gm
28%
Saturated Fat
8 Gm
40%
Cholesterol
5 Mg
2%
Sodium
200 Mg
17%
Potassium
600 Mg
17%
Total Carbohydrate
12 Gm
4%
Dietary Fiber
0 Gm
N/A*
Sugars
6 Gm
N/A*
Protein
32 Gm
64%
Vitamin A
33%
Vitamin C
33%
Vitamin D
33%
Vitamin E
33%
Thiamin
33%
Riboflavin
33%
Niacin
33%
Vitamin B6
33%
Folic Acid
33%
Vitamin B12
33%
Biotin
33%
Pantothenic Acid
33%
Calcium
33%
Iron
33%
Phosphorus
33%
Iodine
33%
Magnesium
33%
Zinc
33%
Copper
33%
Chromium
100 Mcg
83%

* Daily value not established

Other Ingredients:
EvoPro(TM) (Micellar Alpha And Beta Caseins And Caseinates, Whey Concentrates Rich In Alpha-Lactalbumin, Whey Isolates, Whey Peptides, L-Glutamine, Taurine, Lactoferrin), Lean Lipids(TM) (Trans Fat Free Lipid Complex Consisting Of Canola Oil, Sunflower And/Or Safflower Oil, MCT's, L-Carnitine), Fructose, Maltodextrin, CytoVite 1(TM) (Vitamin And Mineral Premix Consisting Of Vitamin A Acetat, Cholecalciferol, D-Alpha Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Folate, Thiamin Mononitrate, Riboflavin, Niacinamide, Pyridoxine HCL, Cyanocobalamin, Biotin, Pantothenic Acid, Di-Calcium Phosphate, Potassium Iodide, Potassium Chloride, Ferrous Fumarate, Magnesium Oxide, Copper Gluconate, Zinc Oxide, Chromium Nicotinate), Chocolate Cookie Pieces, Natural And Artificial Flavors, Acesulfame Potassium, Sucralose, Soy Lecithin


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.