Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CYTOSPORT - MONSTER PROTEIN - CASEIN & WHEY PROTEIN BLEND - 2 LBS - 908 G

Új termék

A Monster Protein 25 gramm kiváló minőségű fehérjét tartalmaz adagonként, 3g zsírt és 12g szénhidrátot. Ez az összetétel teszi optimális edzés utáni készítménnyé.

Bővebb leírás

9 900 Ft‎

Egyéb információ

Monster Protein

Egy adag MONSTER PROTEIN  25 gramm magas minőségű fehérjét tartalmaz abból az egyedi keverékből, mely elősegíti az edzés utáni regenerálódást és az izomnövekedést.

Tartalmaz:

  • lassú emésztésű micelláris kazeint
  • gyorsan felszívódó tejsavó fehérjét
  • aminosavakat

A minsőgégi fehérjekiegészítés az elit sportolók étkezésének alapvető része. A MONSTER PROTEIN gazdag a minőségi, válogatott fehérjeforrásokban, mindössze 3 g zsírt és 12 g szénhidrátot tartalmaz adagonként.

Könnyen feloldható shakerben, így kiváló ízű fehérjeital készíthető belőle nemcsak otthon, de utazás közben is.

Adagolás: Keverj egy mérőkanál (45g) MONSTER PROTEIN-t 250 ml vízbe és shakerben vagy turmixgépben keverve fogyaszd el.

Összetétel:

Amount Per
Serving
% Daily
Value
Calories
180 
N/A*
Calories From Fat
25 
N/A*
Total Fat
3 Gm
5%
Saturated Fat
1 Gm
5%
TRANS FAT
0 Gm
N/A*
Polyunsaturated Fat
0.5 Gm
N/A*
Monounsaturated Fat
1.5 Gm
N/A*
Cholesterol
20 Mg
7%
Sodium
55 Mg
2%
Potassium
420 Mg
12%
Total Carbohydrate
12 Gm
4%
Sugars
2 Gm
N/A*
Protein
25 Gm
50%
Calcium
45%
Phosphorus
40%
Iron
4%

* Daily value not established

Other Ingredients:
MONSTER PROTEIN BLEND (MILK PROTEIN ISOLATE, CALCIUM SODIUM CASEINATE, MICELLAR CASEIN, WHEY PROTEIN CONCENTRATE, L-GLUTAMINE, L-LEUCINE, WHEY PROTEIN HYDROLYSATE, WHEY PROTEIN ISOLATE, L-VALINE, L-ISOLEUCINE), MALTODEXTRIN, ALKALIZED COCOA POWDER, SUNFLOWER OIL, NATURAL AND ARTIFICIAL FLAVORS, POTASSIUM CHLORIDE, SOY LECITHIN, ACESULFAME POTASSIUM, GUM BLEND (CELLULOSE GUM, XANTHAN GUM, CARRAGEENAN), SUCRALOSE.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.