Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH - ISO ZERO PERFORMANCE SERIES - 5 LBS - 2270 G (ND)

Új termék

A LEGTISZTÁBB ÉS LEGSOVÁNYABB FEHÉRJEFORMULA A PIACON!

Bővebb leírás

25 500 Ft‎

Egyéb információ

A MUSCLETECH ISO ZERO egy kizárólag instantizált, ultra-magas minőségű tejsavó fehérje izolátumot tartalmazó formula, melynek előállítása során alkalmazott mikro-filtrációs technológia segítségével az extra szénhidrát, laktóz és zsír teljes mértékben kiszűrésre került! Ez a legtisztább és legmagasabb minőségű fehérjeformula, ami gyakorlatilag tökéletes hasznosulással és rendkívül könnyű emészthetőséggel rendelkezik!

ÉPÍTS SZÁRAZ IZMOT!

Az ISO ZERO minden egyes adagja 25g izomépítő fehérjét tartalmaz, a természet legmagasabb minőségű fehérjeforrásából, zéró cukor és zsiradék kíséretében. Ez a formula a tökéletes választás, ha a legmagasabb minőségű és legtisztább fehérjeforrást keresed, és el akarsz kerülni minden egyes felesleges grammnyi szénhidrátot vagy zsírt! Az ISO ZERO az a formula, ami a legszigorúbb diétába is beilleszthető!

  • 25G Fehérje
  • 4.6G BCAA
  • 0G Cukor
  • 0G Zsír

AMINOSAV ELLÁTÁS

Az ISO ZERO adagonként 4.6g elágazó szénláncú aminosavat (BCAA) tartalmaz, és kiemelkedően magas glutamin tartalommal rendelkezik, így egyedülálló hatékonysággal képes támogatni a száraz izomépítést, gyorsítani az edzések utáni regenerációt és blokkolni a katabolikus folyamatokat.

ÍNYCSIKLANDÓAN FINOM ÍZ

Az ISO ZERO garantáltan az egyik legfinomabb fehérje formula a piacon, és ezzel egyedülálló abban, hogy ezt az íz élményt zéró cukor és zsiradék mellett képes nyújtani!

HOZZÁADOTT EMÉSZTŐENZIMEK

Az ISO ZERO egy papaint és amilázt tartalmazó emésztőenzim keverékkel garantálja, hogy minden egyes grammja felszívódjon, valamint a száraz izomépítést és regenerációt szolgálja!

Adagolás:

Keverj el egy adagolókanálnyi MUSCLETECH ISO-ZERO-t tejben vagy vízben. Összekeverés, felrázás után fogyasztható.

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

Calories

120

Calories From fat

0

Total Fat

0g

0%*

Trans Fat

0g

Cholesterol

<5mg

1%

Total Carbohydrate

1.5g

1%*

Sugar

0g

Protein

25g

50%*

Calcium

120mg

12%

Sodium

135mg

6%

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Premium protein and amino blend (ultra-filtered whey protein isolate, L-glutamine, L-leucine, L-isoleucine, L-valine), Glycine, L-Alanine, Alkalized cocoa powder, Soy lecithin, Sunflower-based creamer (sunflower oil, corn syrup solids, sodium caseinate, tricalcium phosphate, Tocopherols (preservative) natural flavors, taurine, salt, bum blend (cellulose gum, xanthan gum, carrageenan. Acesulfame-potassium, sucralose. Contains milk and soy ingredients. Processed in a facality that also processes egg, peanut, tree nuts, seasame, wheat and shellfish ingredients.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.