Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH - 100% PLATINUM CASEIN ESSENTIAL SERIES - 3,75 LBS - 1700 G (ND)

Új termék

PLATINUM 100% CASEIN egy ultra-tiszta, keresztáramú mikro szűréssel előállított micelláris kazein formula, mely az elérhető legprecízebb és legfejlettebb technológia a kazein természetes laktóz és zsírtartalmának kiszűrésére. 

Bővebb leírás

18 600 Ft‎

Egyéb információ

Adagonként 24 gramm első osztályú fehérjét, 5,2 gramm elágazó szénláncú aminosavat és 4,9 gramm glutamint és glutamin prekurzort tartalmaz, zéró szennyeződés, minimális zsiradék és laktóz kíséretében! A szabadalommal védett szűrési technológiának köszönhetően a PLATINUM 100% CASEIN olyan tiszta, hogy akár egy pohárban kanállal keverve, akár shakerben tökéletesen, gyorsan és csomómentesen oldódik!

A PLATINUM 100% CASEIN kiemelkedően magas az izomépítés és sportteljesítmény szempontjából kritikus aminosavakban. Adagonként 5,2 gramm elágazó szénláncú aminosavat és 4,9 gramm glutamint és glutamin prekurzort tartalmaz, emellett a kíméletes előállítási technológiáknak köszönhetően rendkívül magas arányban tartalmazza a kazein természetes bioaktív frakcióit, melyek fokozzák a fehérje biológiai értékét, felszívódási és hasznosulási rátáit!

Alpha S1 Casein – A kazeinban legmagasabb arányban fellelhető frakció, mely javítja az aminosav hasznosulást és részt vesz az endoplazmatikus retikulum és Golgi apparátus közötti transzportban.
Alpha S2 Casein – A kazein hidrofil frakciója, mely micellák kiemelkedően magas esszenciális aminosav tartalommal támogatják a száraz izomnövekedést.
Beta Casein – Hidrofil és hidrofób tulajdonságai révén változatos biokémiai folyamatok résztvevője.
Kappa Casein – A kazein fő gél képző frakciója, mely elnyújtja annak felszívódását és fokozza anti-katabolikus tulajdonságát.

Adagolás:

1 vagy 2 mérőkanállal keverj el 3-6 dl vízben és fogyaszd étkezések között.

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

Calories

110

Calories From Fat

5

Total Fat

.5 g

1%*

Saturated Fat

.5 g

3%*

Trans Fat

0 g

Cholesterol

45 mg

15%

Total Carbohydrate

2 g

1%*

Sugar

1 g

Protein

24 g

48%*

Calcium

568 mg

57%

Sodium

150 mg

6%

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Micellar Casein Protein, Natural And Artificial Flavor, Soy Lecithin, Silicon Dioxide, Salt, Citric Acid, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Red Beet Powder (Color), Acesulfame Potassium, Sucralose.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.