Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OPTIMUM NUTRITION - PLATINUM TRI-CELLE CASEIN - 2,3 LBS - 1080 G (ND)

Új termék

A Platinum Tri-Celle Casein az elnyújtott felszívódású, lassan emésztődő fehérjeformulák legújabb generációja!

Bővebb leírás

17 250 Ft‎

Egyéb információ

78757.jpg

A forradalmian új, szabadalommal védett MicelleXL™ technológia segítségével, a szemcseméret olyan mértékű alakítása és optimalizálása válik lehetővé, ami tökéletesíti a kazein biológiai elérhetőségét, és anti-katabolikus, anabolikus tulajdonságait. A formula így hosszú órákon keresztül biztosít stabil aminosav-szintet és fejti ki izomépítő, és izomlebomlást blokkoló tulajdonságait. A Platinum Tri-Celle Casein-t ezenkívül megerősítettük L-Teaninnal, mely fokozza az edzés utáni regeneráció ütemét.

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál PLATINUM TRI-CELLE CASEIN-t 2,5-3 dl vízben vagy sovány tejben. Fogyassz egy adagot lefekvés előtt, valamint bármikor, amikor egy lassabb felszívódású, magas minőségű fehérjére van szükséged.

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

Calories

160

 

Calories From Fat

15

 

Total Fat

1.5 g

2%.

Saturated Fat

1 g

5%

Trans Fat

0 g

.

Cholesterol

30 mg

10%

Sodium

220 mg

9%

Potassium

300 mg

8%

Total Carbohydrate

6 g

2%

Dietary Fiber

1 g

4%

Sugars

3 g

 

protein

30 g

60%

Vitamin A

 

0%

Vitamin C

 

0%

Calcium

 

60%

Iron

 

4%

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Restructured Micellar Casein, Natural And Artificial Flavors, Cocoa Processed With Alkali, Creamer (Sunflower Oil, Corn Syrup Solids, Sodium Caseinate, Mono- And Diglycerides, Dipotassium Phosphate, Tricalcium Phosphate, Soy Lecithin, Tocopherols), Gum Blend (Carrageenan, Cellulose Gum, Xanthan Gum), Lecithin, Mineral Blend (Salt, Potassium Chloride, Sodium Gluconate), L-Theanine, Acesulfame Potassium, Sucralose, Vanillin, Lactium® (Milk Protein Hydrolysate).


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.