Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

BPI SPORTS - WHEY-HD - ULTRA PREMIUM WHEY PROTEIN POWDER - 4,5 LBS - 2040 G

Új termék

A Whey-HD ™ egy modern remekmű. Magas biológiai érték, kiváló elágazó láncú aminosav tartalom.

Bővebb leírás

17 250 Ft‎

Egyéb információ

A természetes kezelési folyamat biztosítja a legmagasabb szintű természetes fehérjét amely bővelkedik laktalbuminban, B-vitaminokban és lactoglobulinban, esszenciális aminosavakban, nagy mennyiségű bioaktív peptidet tartalmaz.

A tejsavó fehérje biológiai aktivitása, olyan kérdés, amelyről a jövőben egyre több szó esik majd. Az ezeket a peptideket tartalmazó fehérjék számos folyamat alapját képezik a szervezetben, amelyek több  módon befolyásolják az egészséget. Kölcsönhatásba lépnek a receptorokkal, a hormonális rendszerrel és egyéb mechanizmusokkal. 

A Whey-HD ™ finom, könnyen oldódik és könnyen emészthető.

 83918.jpg

Minden adag Whey-HD tartalma: 

  • 25 g tejsavó fehérje
  • 3 g szénhidrát
  • 2 g zsír
  • 1 gramm cukor
  • emésztőenzimek
  • izmok építőanyagai
  • kíváló ízprofil

Adagolás:

Keverj el 1 mérőkanál (37g) Whey-HD-t 200-250 ml vízben és fogyaszd edzés után, vagy tetszés szerinti időpontban a nap folyamán.

Összetétel:

4.5 Lbs.Banana Marshmallow
Serving Size 1 Scoop (37 grams)
Servings Per Container57
Amount Per Serving% Daily Value
Calories150      
Calories from Fat25      
Total Fat3 g5%†
Saturated Fat1.5 g8%†
Cholesterol95 mg32%
Total Carbohydrate4 g1%†
Dietary Fiber0 g0%†
Sugars2 g**
Protein25 g50%†
Calcium300 mg30%
Sodium120 mg5%
† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
** Daily Value not established.
Other Ingredients:
Muscle Building Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Milk Protein Isolate), Natural And Artificial Flavor, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan, Silicon Dioxide, Lecithin (From Soy and/or Sunflower), Sucralose, Acesulfame Potassium, FD&C Yellow No. 5, Glycerol Monostearate, and ProHydrolase ® (Proprietary/Patented Enzyme Blend).


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.