Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - NATURAL WHEY - PROTEIN SHAKE WITH NO ARTIFICIAL INGREDIENTS - 2270 G (HG)

Új termék

A Reflex Natural Whey a tejsavó legtermészetesebb formáját hivatott biztosítani. Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezékeket és aromákat, sem hozzáadott szénhidrátot.

Bővebb leírás

17 750 Ft‎

Egyéb információ

A Reflex Natural Whey a tejsavó fehérje úgynevezett natív formájából készült, friss, fölözött tej alacsony hőmérsékleten feldolgozva,  ultra - komplex membránszűréses technológiával, amely minden rendkívül értékes és biológiailag aktív fehérje-frakciót eredeti formájában őriz meg. Ennek eredményeként akár 166%-kal több magas biológiai aktivitású cisztint és 16%-kal több leucint tartalmaz, mint a többi tejsavókészítmény. A Reflex Natural Whey, akárcsak a méltán népszerű Instant Whey az egyik legmagasabb biológiai értékű fehérje kiegészítő a piacon, kiváló aminosav profillal,  kiemelkedő fehérje frakció tartalommal és kiváló emészthetőséggel.

A Reflex Natural Whey ideális minden sportoló számára, akinek célja a napi fehérje bevitel növelése és az optimális regenerálódás biztosítása.

  • Magas fehérje-, alacsony zsír- és szénhidrát tartalom
  • Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezékeket sem ízesítőt
  • Páratlan elágazó láncú aminosav (BCAA) tartalom
  • Azonnali oldódás

Adagolás:

Fogyassz 25 g Natural Whey-t 300 ml vízzel, shakerben vagy turmixgépben feloldva. Napi 1-3 adag fogyasztása ajánlott.

Összetétel:

63069.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.