Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - PEPTIDE FUSION - BLEND OF 3 HIGH QUALITY PROTEINS - 2100 G (HG)

Új termék

A Peptide Fusion a legmagasabb minőségű fehérjék 33:33:33 garantált arányát tartalmazza  - tojás albumin izolátum, micelláris kazein, denaturált tejsavófehérje-koncentrátum.

Bővebb leírás

19 250 Ft‎

Egyéb információ

A Peptide Fusion fehérje formula a legigényesebb felhasználók számára készült. Trükk, vagy "marketing fogás" egyáltalán nem jöhet számításba.

Micelláris kazein 

Rendkívül tiszta micelláris kazein formula. Ez a nem denaturált kazein könnyen emészthető  micella formulákkal, friss tejből, savak és egyéb destruktív módszerek nélkül készül, tökéletesen megőrzi a micellák biológiai szerkezetét. A micelláris kazein anti-katabolikus hatása abban nyilvánul meg, hogy az aminosavak szintjét a vérplazmában több mint 7 órán át megőrzi! 

Bioaktív tejsavó koncentrátum 

A készítmény összetételében szereplő tejsavófehérje koncentrátum egy speciális ultrafiltrációs eljárással készült, amely a bioaktív frakciók nagy mennyiségét, alacsony laktóz és zsírtartalmat garantál. A formulát folyamatosan ellenőrizzük, hogy az összes tejsavó frakció eredeti bioaktivitását garantálhassuk.  A bioaktív tejsavó fehérje koncentrátum egyedülállóan anabolikus hatással rendelkezik (a fehérje szintézist 68%-kal fokozza). Az ebből a forrásból álló aminosavak a 3 órán keresztül találhatóak meg a vérplazmában. 

Tojásfehérje izolátum 

A tojásfehérje izolátum nem tartalmaz zsírt, sem szénhidrátot. A feldolgozásra kerülő alapanyag teljesen tiszta, a legmagasabb minőségű európai forrásokból származó tojásfehérje. A tojásfehérje izolátum közepes felszívódási sebességgel rendelkezik, tompítja a tejsavófehérje-koncentrátum aminosav hanyatlását, amely három órával a bevétel után jelentkezik. Az aminosavak a vérplazmában akár 5 órán keresztül rendelkezésre állnak. 

Adagolás:

25 g Peptide Fusion-t 250 ml vízzel shakerben vagy turmixgépben keverj el és fogyaszd azonnal. Javasolt étkezések között, edzés után 1 órával, és lefekvés előtt.

Összetétel:

63068.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.