Gyártók

 • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
 • Házhozszállítás 3-8 munkanap
 • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - INSTANT WHEY - 80% WHEY PROTEIN SHAKE - 2270 G (HG)

Új termék

Garantált 80%-os fehérjetartalom minden ízváltozatban, a piacon elérhető legmagasabb színvonalú tejsavó izolátummal.

Bővebb leírás

18 250 Ft‎

Egyéb információ

Az Instant Whey formula kialakításakor egyértelműen a minőségre törekedtünk,  édesítőszerek és aromák a termékben minimális mennyiségben találhatók. Az Instant Whey nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint a sűrítők, guargumi, mesterséges színezék, Az Instant Whey helyettesítő fehérjeforrásokat(pl. kollagén vagy a szója fehérje) sem tartalmaz. 

Az Instant Whey előnyei 

 • az Instant Whey a teljesen tiszta, bioaktív tejsavó izolátum napjainkban elérhető legszínvonalasabb verzióját tartalmazza.
 • Exkluzív Muscle Drive Peptid enzimkomplex. Peptide Bonded Glutamin - ezt a glutaminfajtát a szervezet hatékonyabban használja fel, mint a hagyományos glutamint szabad formában, így segítve fellendülést a megerőltető edzés után. Whey Protein Hydrolysate - speciális, peptidekben  és aminosavakban bővelkedő DH tejsavófehérjeizolátum. Szervezetünk a peptideket sokkal gyorsabban hasznosítja, mint a teljes fehérjét. Mindez szinte azonnali hatást fejt ki az izomtömeg kialakulására.
 • A készítmény további különlegessége a természetes emésztőenzimeket és Lactospore probiotikus kultúrát tartalmazó Digezyme komplex.
 • Az Instant Whey a fehérjetartalom, alacsony zsír és szénhidráttartalom révén előnyben részesített tejsavóizolátum (80%) mennyiséget tartalmaz. Glycomacropeptidek, Immunoglobulin, Lactoferrin, Lactoperoxidóz és további bioaktív összetevőket tartalmaz.
 • Isntans, nagyon könnyen elkészíthető.
 • Hozzáadott sót, sűrítő és töltőanyagokat nem tartalmaz
 • Mesterséges ízesítőket és színezéket nem tartalmaz
 • Finom ízek bőséges választéka

Digezyme – 11 enzim exkluzív kombinációja . A Digezyme Enzymes az Instant Micro Whey klinikailag igazolt hatékonyságú emésztőenzim komplexe, amely megkönnyíti a fehérje emésztést, gyorsítja a felszívódást és maximalizálj a fehérje hasznosulást. A melléktermékeket, a laktózzal és további nemkívánatos, emésztési zavart okozó hulladékanyagokkal egyetemben hatékonyan távolítja el. 
A Digezyme enizmkomplex: 
Fehérjeemésztést biztosító egységek: Proteáz I, Proteáz II, Proteáz III, Proteáz IV, Bromelain 
Ballaszt anyagok emésztéséért felel: Amyláz, Lipáz, Laktáz, Sukráz, Maltáz, Celluláz, Lactospore  probiotikus kultúra

Az Instant Whey minden adagja annyi probiotikumot tartalmaz, mint egy előflórás joghurt. A FAO / WHO definíciója szerint a probiotikumok "élő mikroorganizmusok, amelyek garantálják a befogadó jó egészséget, amennyiben az emésztőrendszerben a megfelelő mennyiségben vannak jelen" 

A probiotikus kultúrák fontos, a természetes antibiotikumokhoz és tejsavhoz hasonló anyagokat állítanak elő, amelyeket baktériumölő szerként ismerünk. A fő hatása, hogy visszafogja a rothadást előidéző baktériumok növekedését és osztódását. A probiotikus kultúrák  metabolikus aktivitása segíti a tápanyagok lebontását, a B-vitamin előállítását, jelentős mértékben javítja és optimalizálja az ásványi anyagok és egyéb ergogének, mint pl a metoxiflavon és protodioscin  felszívódását. A LactoSpore különleges működési elve  lehetővé teszi a probiotikus kultúrák  védelmét és stabilizálását. 

Adagolás:

Fogyassz 25 g (2 csapott mérőkanál) Instant Whey-t 200 ml vízzel, shakerben vagy turmixgépben elkészítve. Napi 2-3 adag javasolt.

Összetétel:

63067.jpg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.