Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - MICELLAR CASEIN - INSTANT MIXING TIME-RELEASE PROTEIN POWDER WITH LACTOSPORE - 909 G (HG)

Új termék

A micelláris kazein 34%-kal lassítja az izmok lebomlását és 7 órán keresztül tartja fenn a vérplazma izomrostok számára elérhető aminosav szintjét.

Bővebb leírás

10 750 Ft‎

Egyéb információ

A Reflex Micellar Casein ultrafiltrációval kivont tejfehérjéből készült - ez a folyamat eltávolítja a felesleges zsírt és laktózt. Az így kapott alapanyagot mintegy 85% fehérjét tartalmaz!

A Dr. Yves Boire által végzett klinikai vizsgálatok szerint a tejsavófehérje és a micelláris kazein felszívódási különbsége, több mint 7 óra, azaz a tejsavófehérjétől eltérő  időben biztosít értékes aminosavakat és antikatabolikus hatást az épülő izomzat számára. 

A Reflex Nutrition Micellar Casein friss, alacsony zsírtartalmú tehéntejből készült. Tökéletesen instant és ízletes formula. Nem tartalmaz olyan alsóbbrendű forrásokat, mint a savas kazein és a kazeinátok. A készítmény 80% micelláris kazeint és 20% tejsavót tartalmaz. 

Adagolás:

45g Micellar Casein-t keverj el 400 ml vízben vagy tejben és fogyaszd egy órával lefekvés előtt.

Összetétel:

62604.jpg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.