Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - 100% CASEIN COMPLEX - MICELLAR CASEIN BASED CASEIN COMPLEX - 5000 G

Új termék

A 100 % Casein Complex egy micelláris kazein domináns tejfehérje keverék.

Bővebb leírás

28 350 Ft‎

Egyéb információ

47710.jpg

A kazein tejfehérje egy lassan emésztődő fajta (szemben a gyors tejsavófehérjékkel), amely az aminósavaknak egy elnyújtott felszabadulását biztosítja a véráramba, akár 7-8 órán keresztül is. Ez teszi a kazeint ideálissá, ha az étkezések valamilyen oknál fogva túl messze vannak egymástól, vagy lefekvés előtti fogyasztásra.

Ha bevett edzés előtti és alatti táplálékkiegészítőt is (proteint vagy aminosavakat), akkor célszerűbb lehet már a kazeint használni edzés utáni fő fehérjeforrásként. A lassabb emésztés miatt a kazein anti-katabolikusabbnak tekinthető, mint a gyors fehérjék, és az aminósav hasznosulás is hatékonyabb ebből a fehérjéből. A kazein gazdag a döntő fontosságú elágazó-láncú amino-savakban (BCAA); és nagyon magas (a tejsavóénál is magasabb) az izomépítéshez igen fontos - edzés körülmények között esszenciális - glutamin tartalma. A micelláris kazein különbözik a többi kazeintől abban, hogy nem-denaturált, ez a természetes formája, így a szervezet könnyebben emészti és építi be. Nem csoda, hogy ez a legtöbbre tartott lassú felszabadítású anti-katabolikus fehérje a világon. A Papain és Bromelain emésztőenzimek - amellett, hogy támogatják a fehérjék aminósavtartalmának tényleges hasznosulását - segítséget nyújthatnak az olyan lágy szöveti problémák kezelésében, amelyek az edzés okozta trauma következtében alakulhatnak ki a testben, így a regenerálódás és a teljesítmény még fokozottabb lehet!

Adagolás:

1-2 adag 100% Casein Complex italpor 300ml folyadékban feloldva. A 100% Casein Complex italpor ideális használata lefekvés előtt. 

Supplement Facts
Serving size: 30 g (1 heaping scoop)
Amount per servingRDA%*
Calories116
Calories from Fat14
Total Fat1.6 g+
Saturated Fat0.6 g+
Cholesterol24 mg+
Sodium19 mg+
Potassium60 mg3%
Total Carbohydrate2.5 g+
Sugars1 g+
Dietary Fiber0 g+
Protein23 g+
Amino Acid Matrix1350 mg+
(L-Glutamine, Taurine, Dextrose)
Digestive Enzyme Blend25 mg+
(Papain, Bromelain)
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ RDA not established in the EU.
Typical Amino Acid Profile Per Serving
L-Alanine787 mg
L-Arginine653 mg
L-Aspartic Acid1794 mg
L-Cysteine225 mg
L-Glutamine5309 mg
L-Glycine353 mg
L-Histidine550 mg
L-Isoleucine *1241 mg
L-Leucine *2127 mg
L-Lysine *1819 mg
L-Methionine *559 mg
L-Phenylalanine *939 mg
L-Proline1797 mg
Taurine905 mg
L-Serine1177 mg
L-Threonine *1119 mg
L-Tryptophan *295 mg
L-Tyrosine953 mg
L-Valine *1421 mg
*Essential Amino Acids
Ingredients:
Cantaloupe White Chocolate


High-Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), White Chocolate Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (Cantaloupe, White Chocolate), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine, Coloring (Orange**).


Maracuja White Chocolate


High-Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), White Chocolate Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (White Chocolate, Maracuja), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine, Coloring (Orange**).


Belgian Chocolate


High-Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (Chocolate), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine.**May have an advers effect on activity and attention in children.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.