Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SYNTRAX MATRIX 5.0 - SUSTAINED RELEASE PROTEIN BLEND - 5 LBS - 2270 G (HG)

Új termék

Teljes emészthetőség, erős anabolikus hatás, jóval magasabb a tejsavóproteinek klasszikus formáinál.

Bővebb leírás

14 950 Ft‎

Egyéb információ

A probléma: a legtöbb protein formula olcsó és alacsony minőségű források keveréke, tömve laktózzal, zsírral és maltodextrinnel. Csak gyors felszívódású proteineket tartalmaznak és mindehhez borzasztó íz társul, ráadásul alig tudjuk simára keverni. Tény, hogy rengeteg valóban gazdaságos formula létezik, de ennek az ára az, hogy a legkevésbé sem azt kapjuk, amit szeretnénk és még kevésbé azt amire szükségünk.

A megoldás: A Matrix 5.0! Távol tartottuk magunkat minden olcsóbb, alsórendű forrástól, mint a denaturált nátrium, vagy épp kalcium kazeinát. Csak a legmagasabb biológiai értékű forrásokat használtuk, mint az ultraszűrt tejsavó fehérje, ultrszűrt tejfehérje, nem denaturált tojás albumin és glutamin peptidek. A költségek nagyobbak, de az amit kapunk kárpótol!

A legjobb fehérje-mátrix:

  • Nem denaturált tejsavó fehérje
  • Micelláris kazein és tojás albumin
  • Anabolikus és antikatabolikus hatás
  • Pokolian finom íz
  • Glutamin-peptidek
  • Tökéletes oldódás

Tudtuk, hogy a piac legjobb fehérje formulájának megalkotásához több kell!. Elhatároztuk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a létező legmagasabb minőségű és legfinomabb fehérje-formulát hozzuk létre. Tedd próbára!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál Matrix 5.0-t 3 dl vízben vagy tejben. Egyéni protein szükségletednek megfelelően fogyassz napi 2-4 adag Matrix 5.0-t. Ne feled, hogy a legfontosabb időpontok a protein kiegészítésre reggel felkelés után, edzés után és lefekvés előtt van!

Supplement Facts

Serving Size 1 Level Scoop (35g)

Servings Per Container 70

Amount Per Serving

% Daily Value*

Calories

130

 

Calories From Fat

20

 

Total Fat

2g

3%*

Saturated Fat

1g

5%*

Trans Fat

0g

 

Cholesterol

55mg

18%*

Sodium

125mg

5%*

Potassium

230mg

7%*

Total Carbohydrates

5g

2%*

Dietary Fiber

0g

0%*

Sugars

2g

 

Protein

23g

46%*

Vitamin A

 

0%

Calcium

 

10%

Phosphorus

 

10%

Vitamin C

 

0%

Iron

 

0%

Magnesium

 

6%

* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredients

Protein Blend(Whey Protein Concentrate*, Milk Protein Concentrate*, Egg Albumin*, Hydrolyzed Wheat Gluten*), Chocolate Cookie Pieces(Enriched Flour[Wheat Flour, Niacin, Reduced Iron, Thiamin Mononitrate, Riboflavin, Folic Acid], Sugar, High Oleic Safflower Oil[With TBHQ As A Preservative], Cocoa[Processed With Alkali], High Fructose Corn Syrup, Salt, Sodium Bicarbonate, Chocolate[Sugar, Chocolate Liquor, Cocoa Butter, Butter Oil, Soy Lecithin, Vanilla], Soy Lecithin, Vanillin), Natural And Artificial Flavors, Soy Lecithin, Salt, Acesulfame-K, Sucralose


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.