Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - 100% MILK COMPLEX - 2350 G (HG)

Új termék

A 100 % Milk Complex a legmagasabb minőségű tejfehérjék megtervezett keveréke, amelyet még hatékonyabbá tettünk Papain és Bromelain emésztőenzimek hozzáadásával, a felszívódás maximalizálása érdekében!

Bővebb leírás

13 950 Ft‎

Egyéb információ

Ez a formula a tejfehérjék egy tejsavófehérje-domináns keveréke, amely tartalmaz instantizált tejsavófehérje izolátumokat, tejsavófehérje koncentrátumot és a mi ÜBER MILK-ünket, egy csúcsminőségű tejfehérje izolátumot!

A tej talán a valaha létezett egyik legnagyszerűbb izomépítő táplálék. A tejfehérje természetes formájában 80 százalékban kazein és 20 százalékban tejsavófehérje. A mi finoman ultraszűrt tejfehérje izolátumunk megtartja ezt az arányt és a kazeint nem-denaturált micelláris formájában tartalmazza (a denaturált, alacsonyabb minőségű kazeinát helyet), mivel a termék nem megy át vegyi kezelésen. Ez egyben azt is jelenti, hogy gazdag tejsavófehérje és kazein mikrofrakciókban. A lassan emésztődő micelláris kazein tartalmával, a 100 % Milk Complex egy órákra elnyújtott aminósav-felszabadulást biztosít, ami anti-katabolikus hatású. A Papain és Bromelain emésztőenzimek - amellett, hogy támogatják a fehérjék aminósavtartalmának tényleges hasznosulását - segítséget nyújthatnak az olyan lágy szöveti problémák kezelésében, amelyek az edzés okozta trauma következtében alakulhatnak ki a testben, így a regenerálódás és a teljesítmény még fokozottabb lehet!

Adagolás: 1 adag 100% Milk Complex italpor 250ml vízben, tejben vagy egyéb folyadékban feloldva. Használható bármilyen étkezés fehérjetartalmának növelésére, vagy önmagában leginkább edzés előtt vagy az edzést követően. A kívánt folyamatok szinten tartásaként, valamint a táplálkozási igényeknek megfelelően naponta 1-3 adag fogyasztása javasolt.

 

Supplement Facts
Serving size: 30 g (approximately 1 scoop)
Amount per servingRDA%*
Calories115
Calories from Fat14
Total Fat1.5 g+
Saturated Fat1 g+
Cholesterol26 mg+
Sodium48 mg+
Potassium130 mg7%
Total Carbohydrate3 g+
Sugars1 g+
Dietary Fiber0 g+
Protein22.5 g+
Amino Acid Matrix1350 mg+
(pure L-Leucine, L-Glutamine, Taurine, Dextrose)
Digestive Enzyme Blend25 mg+
(Papain, Bromelain)
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ RDA not established in the EU.
Typical amino acid profile/serving
L-Alanine1125 mg
L-Arginine610 mg
L-Aspartic Acid1450 mg
L-Cysteine495 mg
L-Glutamine4500 mg
Glycine385 mg
L-Histidine383 mg
L-Isoleucine *1440 mg
L-Leucine *2485 mg
L-Lysine *2160 mg
L-Methionine *495 mg
L-Phenylalanine *770 mg
L-Proline1190 mg
L-Serine1035 mg
Taurine255 mg
L-Threonine *1450 mg
L-Tryptophan *315 mg
L-Tyrosine585 mg
L-Valine *1350 mg
*Essential Amino Acids
Ingredients:
Belgian Chocolate

High-Qality Protein Blend (Instantized Whey Protein Concentrate And Whey Protein Isolates containing Lactoglobulin, Lactoferrin, Lactalbumin And Immunoglobulin Protein Fractions), Dextrose, Cocoa Powder (10-12%), Total Milk Protein Isolate, Flavoring
(Chocolate), Thickener (Xanthan Gum), L-Leucine, Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine.

Pistachio White Chocolate

High-Qality Protein Blend (Instantized Whey Protein Concentrate And Whey Protein Isolates containing Lactoglobulin, Lactoferrin, Lactalbumin And Immunoglobulin Protein Fractions), Dextrose, Flavoring (White Chocolate, Pistachio), Total Milk Protein Isolate, Thickener (Xanthan Gum), L-Leucine, Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), Coloring (Brilliant Green),
L-Glutamine, Taurine.

Pomegranate White Chocolate

High-Qality Protein Blend (Instantized Whey Protein Concentrate And Whey Protein Isolates containing Lactoglobulin, Lactoferrin, Lactalbumin And Immunoglobulin Protein Fractions), Dextrose, Flavoring (White Chocolate, Pomegranate), Total Milk Protein Isolate, Thickener (Xanthan Gum), L-Leucine, Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), Coloring (Ponceau Red**), L-Glutamine, Taurine. (**May have an advers effect on activity and attention in children.)

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.