Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH - NITRO TECH PERFORMANCE SERIES - 2 LBS - 907 G (ND)

Új termék

Építs több izmot, mint a hagyományos tejsavó fehérjékkel! Erősebb leszel, mintha csak szimpla tejsavó fehérjét fogyasztanál!

21 ADAG

Bővebb leírás

10 250 Ft‎

Egyéb információ

45680.jpg

Ultragyors edzés utáni aminosav felvétel!

Tudományosan igazolt eredmények alapján a Muscletech NITRO-TECH formulájának segítségével 6 hét leforgása alatt 4 kilogramm szárazizom növekedés érhető el szemben az átlagos tejsavó fehérjékkel, amelyek mindössze 2,3 kilogrammos növekedést tesznek ez idő alatt lehetővé.

Muscletech NITRO-TECH formulájának segítségével 6 hét leforgása alatt 4 kilogramm szárazizom növekedés érhető el szemben az átlagos tejsavó fehérjékkel, amelyek mindössze 2,3 kilogrammos növekedést tesznek ez idő alatt lehetővé. 

Az alapvető izomépítő összetevők mellett a NITRO-TECH(R) - elsőként a fehérje kiegészítők között - a három további kulcsfontosságú aminosavat is tartalmaz (alanint, glicint és taurint), mégpedig mindezt szabad formában. A NITRO-TECH(R) direkt úgy lett megtervezve, hogy az esszenciális és proteinogén (fehérje építő) aminosavak gyorsan megemésztődjenek, majd jussanak a véráramba, így elősegítsék a sejtregenerációt és növekedést. Ezek alapján nem meglepő módon a NITRO-TECH(R) az ideális választás az edzés utáni gyors aminosav bevitelhez.

Az alanin, a leucin után a második legszélesebb körben felhasznált aminosava a fehérjeszintézisnek és emellett az izomsejtek egyik fő glükóz forrása is egyben intenzív munkavégzés alatt. Szakértők szerint az edzés utáni, gyors alanin bevitel segít leküzdeni az izomlázat és serkenti a fehérjeszintézist.

A glicin az az aminosav, amelyről a szakértők úgy vélik, hogy a szervezet számos fontos egyéb alkotójának építőköve is egyben, mint például számos fehérjének, kreatinnak és emellett még a sejt volumenizációt is elősegíti.

A taurin az izmok második legszélesebb körben felhasznált aminosava és szintén a sejt volumenizáció elősegítője.

Minden adagolókanálnyi NITRO-TECH(R) a tudományosan javasolt 3 gramm dózisban kreatin-monohidrátot is tartalmaz. A NITRO-TECH(R) tejsavó és kreatin kombinációjának segítségével sokkal erősebb leszel mint egy átlagos tejsavó készítménytől. Egy tanulmány szerint a NITRO-TECH(R)-et használók 15,3 kilogrammot fejlődtek fekvenyomásban, míg azok az alanyok, akik a teszt során hagyományos tejsavó készítményt kaptak, csak 6,3 kilogrammal voltak képesek többet kinyomni, mint a kísérlet előtt.

Adagolás: Keverjünk 1-2 adagolókanállal (36-72g) 1,5-2,5 dl hideg vízben vagy sovány tejbe. Főétkezések között, valamint edzés után fogyassza. A maximális eredmény érdekében fogyasszon 4 adagolókanál NITRO-TECH (R)-t naponta.

Amount Per Serving

% Daily Value

Calories

140

Calories From Fat

15

Total Fat

1.5g

2%*

Saturated Fat

0.5g

3%*

Trans Fat

0g

Cholesterol

30mg

10%

Total Carbohydrate

1g

<1%*

Sugar

1g

Protein

30g

60%*

Calcium

100mg

10%

Sodium

80mg

3%

Super Amino Strength Matrix

Creatine Monohydrate

3g

L-Alanine

2g

(As L-Alanine, Whey Protein Isolate And Whey Protein Concentrate)

Glycine

1g

(As Glycine, Whey Protein Isolate And Whey Protein Concentrate)

Taurine

1g

Enzyplex

Papain

50mg

Amylase

50mg

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet 
† Daily Value not established

Other Ingredients: Whey Protein Isolate (Supplying Whey Protein Isolate And Hydrolyzed Protein Isolate), Protein And Amino Acid Matrix (Whey Protein Concentrate [Ultra-Filtered], L-Valine, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Glutamine), Natural And Artificial Flavors, Color (Red Beet Powder), Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Soy Lecithin, Citric Acid, Sucralose, Acesulfame Potassium.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.