Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OPTIMUM NUTRITION - PLATINUM HYDRO WHEY - 3,5 LBS - 1590 G - ON HYDROWHEY

Új termék

A Platinum Hydrowhey a valaha piacra került legtisztább, leggyorsabb és legfejlettebb fehérjeformula! A legmagasabb minőségű tejsavó fehérje hidrolizálásával a fehérjekiegészítés történelmének leggyorsabb felszívódású és hasznosulású formuláját alkottuk meg!

Bővebb leírás

22 500 Ft‎

Egyéb információ

70188304.jpg

A Platinum Hydro Whey fehérjerésze kizárólag hidrolizált tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, mely a létező legtisztább és legmagasabb biológiai értékű forrás, nem tartalmaz semmi felesleges zsiradékot, laktózt és koleszterint, mely rontaná a formula emészthetőségét és hasznosulását!

A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontjuk a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő a lerövidül, így Platinum Hydrowhey fogyasztása gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent!

Hogy tovább fokozzuk a formula hatékonyságát, a Platinum Hydrowhey-t megerősítettük egy speciális ACTITOR peptiddel, emésztőenzimekkel és mikronizált elágazó szénláncú aminosavakkal!

Adagolás: 1 mérőkanál Hydro Whey 200 ml vízzel elkeverve. Napi 2-3 adagot ajánlunk, az első adagot reggel, a következőt 1 órával edzés után, az utolsót elalvás előtt fogyasztva. Edzésintenzitástól függően egy további, 4 adag is fogyasztható.

Összetétel:

Amount Per Serving

%DV

Calories

140

 

Calories From Fat

10

 

Total Fat

1g

2%

Saturated Fat

0.5g

3%

Trans Fat

0g

 

Cholesterol

0mg

0%

Sodium

170mg

7%

Total Carbohydrate

2g

1%

Sugars

0g

 

Protein

30g

 

Vitamin A

 

0%

Vitamin C

 

0%

Calcium

 

10%

Iron

 

0%

Not a Significant Source of Dietary Fiber

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredients:

Hydrolyzed Whey Protein Isolates, Micronized Branched Chain Amino Acids (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), Natural And Artificial Flavors, Lecithin, Contains 1.5% Or Less Of: Creamer( Sunflower Oil, Maltodextrin, Modified Food Starch, Dipotassium Phosphate, Tricalcium Phosphate, Tocopherols), Salt, Cellulose Gum, Vanillin, Acesulfame Potassium, Sucralose, Enzyme Blend (Aminogen(R), Amylase, Protease, Cellulase, Beta-D-Galactosidase, Lipase).


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.